Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Kolacja - dzień 4


Faszerowana połówka awokado

1 dojrzałe awokado
plasterek szynki
łyżeczka serka wiejskiego light
pół cebulki
sól
pieprz

Przecięłam awokado, wydrążyłam połówkę i rozgniotłam ją razem ze szczyptą soli, dodałam drobno pokrojoną cebulkę i szynkę, dołożyłam łyżeczkę serka wiejskiego i wszystko wymieszałam.
Następnie wszystko ślicznie wymieszane przełożyłam do połówki awokado ;]

wykorzystałam tylko połówkę, bo awokado jest dość tłuste.
Polecam!

  • DoWhateverYouWant

    DoWhateverYouWant

    18 lutego 2013, 18:26

    Ciekawy pomysł, ja jednak wolę awokado w mniejszej ilości :) Smacznego:)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.