Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
przedluzenie abonamentu


Wykupilam abonament na dlasze trzy miesiáce, tym razem tylko u dietetyka, by wchodzic co dzien na strone i sprawdzac co moge do paszczy wlozyc.

Fitness lady mi nie sluzy. Znam sié na rzeczy dosc dobrze. Jedynie co mi podpowiedziala a co na dobre wyszlo to ZAWSZE warm up 8 min marsz rozgrzewka potem modelowanie sylwetki 12 powtorzen 4 serie, na koncu fat burn kolejna godzina i streching.

Przedtem moja silownia wygladala:owszem cardio typu bieg na biezni czy narty 20-30 min tylko i reszta do godziny cwiczenia wysmuklajace, szybkie rozciaganie i wypad do domu.

Prawda jest ze po dobrej rozgrzewce i cwiczeniach mam wiekszego powera na bieg.Biegne tempem 9km/h w czasie pol godziny jak spacerkiem.Serio

Tak wiec wynioslam z abonamentu fitness inna kolejnosc.a przede wszystkim SPORT TO CIERPLIWOSC

  • Hani90

    Hani90

    17 marca 2010, 08:56

    No to miło bardzo:) powodzenia osiąganiu tej upragnionej wagi:P:)

  • maura22

    maura22

    16 marca 2010, 18:41

    Kurcze...kobieto jak to zrobiłaś ze tyle schudłaś? Błagam o wskazówki. Może jakieś czarodziejskie sztuczki albo coś?:)Pozdraiwam

  • agataweronika

    agataweronika

    16 marca 2010, 17:43

    Przyznaję Ci racje, bez cierpliwości w ćwiczeniach daleko się nie zajdzie. A dzięki temu za każdym razem są lepsze wyniki :)

  • Efkaa.ewa

    Efkaa.ewa

    16 marca 2010, 16:57

    takich ludzi jak Ty prostolinowych i z poczuciem humoru rzecz jasna

  • Efkaa.ewa

    Efkaa.ewa

    16 marca 2010, 16:54

    przy pracy niestety:(dlatego tak a takiego stroju do pracy nie ubierałam:)a o łydki mi chodzi grubasy uda mogą być ale niedługo łydki wyrównają sie z udami

  • Efkaa.ewa

    Efkaa.ewa

    16 marca 2010, 16:52

    zależy co się komu kojarzy:) aj widzę że Tobie to pikantnie się skojarzyło ha ha

  • ddoriss

    ddoriss

    16 marca 2010, 16:50

    oh... jak Ci zazdroszcze:)))))))) sily i samozaparacia:)) Gratuluje:)) Podziwiam:)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.