Powrot
No kochane pora sie znowu ujawnic , jestem z Wami , ale postanowilam rowniez cos od siebie dac dla Was. Dlugo , dlugo mnie nie bylo , krece sie z waga w kolo , choc od okolo 2 lat mam tak w granicach 79 - 80 Marzy mi sie tak dycha mniej .Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Smutek
Witajcie kochane!!!
Tak na wstepie , to dziekuje Tym , ktore o mnie nie zapomnialy... Jestem juz zdrowa , wrocilam do pracy , dzieci maja ferie , co za tym idzie nie zrywam sie o 6 rano...Niby wszystko jest w porzadku , ale ja czuje , ze cos wisi w powietrzu..Chodze przygnebiona , nic mi sie nie chce , zmuszam sie wrecz do prac domowych..Smutno mi , bardzi mi smutno Chociaz ja do ludzi latwo poddajacych sie i narzekajcych nie naleze , to tym razem jakos ciezko przebic mi sie przez "ciezar" ktory mnie przygniata i tak naprawde nie wiem co nim jest. Wczoraj moje dzieci kupily mi nowy telefon LG L4 Sliczny , jak dla mnie zbyt skaplikowany , ale bede sie uczyc...Zlozyli sie na niego ze swoich pieniedzy.. Slodziaki moje! Maja dobre serca , a wedlug mnie to bardzo wazna cecha , a moze najwazniejsza w zyciu?? Czy Wy myslicie podobnie? Co cenicie najbardziej w drugim czlowieku?
Ok uciekam , bo Leneczka wraca z mezem z przedszkola , a przywitac ja w progu z racji pracy nie moge codziennie , wiec dzis to zrobie Buziaki!!!
Dalej chora
Od dzis antybiotyk !! Boze , ja kilka latnie mialam antybiotyku....na pytanie o uczulenie na niego odpowiedzialam ..nie wiem! Pozyjemy , zobaczymy !! Dbajcie o siebie kochane !!!
Dziekuje Wam za zyczenia powrotu do zdrowia Buziaki
Choroba
Tak kochane , dopadla mnie grypa , czy jak to zwal...kaszel , katar i bol glowy..Ten bol jest najgorszy....ale coz sama winna jestem sobie Do dzis latam w letnich butach , krotkim rekawie...To chyba sie dziwic nie powinnam Jutro buty kupie .... jak znajde i juz cieplejsze rzeczy wyciagne.. Juz jesien i trzeba sie z tym pogodzic , ze dni chlodne Moi pojechali do Kosciola , a ja zrobie sobie syrop z cebuli , bo te kupne ..ech nie dzialaja na mnie.. Milej niedzieli Wam zycze i nie bierzcie ze mnie przykladu Ubierajcie sie cieplo!!
Dzien wolny od pracy
Tak dzis mam wolny dzionek..zalatwilam kilka spraw biurowych
, zakupilam sobie dwie markowe bluzeczki , za cale 7,50 Eur. (s.oliver , Tom Tailor)
Polazilam po sklepach za butami , ale nic nie wpadlo mi w oko...a ja tak mam , ze z butami ciezko mi dogodzic, one musza wpasc mi w oko... Nie mam ich za wiele , ale wszystkie lubie . Teraz Lenka z bratem z przedszkola wrocila , ale mam teraz obrazkow , wycinanek , korali z wszystkiego....sladko i super , ze Lenka jest zadowolona
Mialam jeszcze w planie do ortopedy skoczyc..ale mi sie nie chce , w czwartek pojde , a teraz czekam na Zuzie i potem nowe skrzypce kupic pojedziemy Tak naprawde to odebrac bo juz zaplacone, z Koreii przyjechaly , piekne , recznie robione Cudne!!!! Tanie nie byly , ale jaki dzwiek maja...Ok kochane uciekam i pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna!!!!
Niedzielnie
Dziekuje za podpowiedzi kochane! Tak i tego trzeba sie uczyc....bo w krwi tego nie mam , by siedziec i nic nie robic..hi,hi Dzis niedziela , wiec my jak zawsze w Kosciele bylismy , dzieci i my mamy tu przyjaciol To nasze miejsce !! To nasza wielka rodzina , ktora bardzo szanuje i lubie . A teraz ja w domku ze starszymi ,a J z Lenka na spacerek poszedl.Czuc juz jesien , liscie nabieraja barw...Lubie ten czas , kiedy po wakacjach ,urlopie wszystko wraca na swoje tory, kiedy kazdy dzien ma wyznaczone cele i kiedy udaje nam sie je realizowac. A teraz troszke zmian u nas mamy...jak Wam pisalam Lenka juz w przedszkolu , dzielnie zniosla te 2 tygodnie Odnalazla sie , znalazla kolezanki , i co mnie cieszy bardzo rozmawia po niemiecku..Ja wiedzialam , ze potrafi , ze rozumie , ale z nami tylko po polsku mowila..Wiec kamien z serca !! Cala nasza rodzina byla tym przejeta , ale teraz wszyscy odetchlismy , bo Lence jest tam dobrze.i chodzi chetnie ! Nie wiem , kiedy te 3 lata przelecialy??? No kiedy??Pozdrawiam Was wszystkie odwiedzajace !!!!!!! Aaaa jeszcze tylko slowko o wadze , wciaz doganiam paseczek po wakacjach...juz malutko mi zostalo !! A potem dalej po 70 !!!! Zanetko gotowa jestes???
Relaks
Dzis odpoczne....tak musze odpoczac ..Znacie to kochane??? Tylko dlaczego tak trudno to zrealizowac?? W domu ciagle jest cos do zrobienia , ulozenia , przelozenia..dzieci , szkola , dom , praca , maz A przeciez trzeba tez miec czas dla siebie , tylko dla siebie ...To przeciez nie jest samolubne , to jest konieczne...Powiedzcie jak odpoczywacie ? Co was odpreza i uspakaja Potrzebuje Waszych rad
Witajcie wrzesniowo!!!!!!!!!!
Dziekuje Tym , ktore zyczyly na udanego urlopu ...tak byl udany i to bardzo , chociaz na dzielace nas kilometry ciut za krotki... Teraz szkola juz od tygodnia , sporo wydatkow z tym zwiazanych: Zuzia nowa szkole rozpoczela , jest zadowolona i niech tak zostanie.... Oli w ostatniej klasie , za rok to on bedzie przezywal pozegnanie szkoly..a Leneczka nasza kochana juz w przedszkolu ...Tak nasza malenka i kochana Lenka jest juz przedszkolakiem...Od zeszlego tygodnia chodzi od 8 - 15 i chociaz pierwsze dwa dni poplakiwala , to szla chetnie.....Oj bolalo mnie serce , bolalo
A treaz pora wrocic na dobre tory by w grudniu zobaczyc 70 kg!!!! Teraz gonie pasek opurlopowy , nie jest zle , jeszcze 2 kg i potem dalej........ Wiem , ze nie jest lekko , ale wiem tez , ze potrafie!
Wszystkim nam zycze sukcesow w dalszej walce i pozdrawiam !!!!
POLSKA
Od soboty jestesmy w Pl Wszystko sie udalo, wiecej napisze jak wrocimy Dziekuje za trzymanie kciukow , mechanicy sie spisali na medal Buziaki
Urlop leci a my dalej w De
Tak jak w tytule......juz powinnismy w Pl byc , a my dalej w domku....auto na warsztacie , pasek rozrzadu poszedl ......1000 Eur naprawa Wyruszymy w piatek , jak mechanicy beda slowni Zycie !!! Ale nie o tym chcialam pisac ....na wadze mam 76,3 Takiej wagi nie widzialam kilka ladnych lat !!!!!!!!!! Ciesze sie bardzo!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Was kochane!!!!!!!!!!!!!!