Ostatnio dodane zdjęcia

Sylwetka

Poprzednia Początkowa sylwetka
Obecna Obecna sylwetka
Cel Mój cel

O mnie

2 lata temu odchudzalam sie z Vitalia, piekne czasy, a teraz znowu Vitalia bo prawie 10 kg przybylo, masakra! Pewnie to wina pewnego Italiano , ktory karmil mnie cudenkami z wloskiej kuchni.... mniamusne ale wcale nie dietetyczne czasami, zaczynam wiec znowu z Vitalia :)

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 2472
Komentarzy: 15
Założony: 13 stycznia 2010
Ostatni wpis: 21 kwietnia 2015

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
beti666

kobieta, 58 lat, Barnsley

167 cm, 75.40 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

21 kwietnia 2015, Skomentuj
krokomierz,43,0,3,77,28,1429570742
Dodaj komentarz

21 kwietnia 2015, Skomentuj
krokomierz,43,0,3,77,28,1429570742
Dodaj komentarz

16 lutego 2014 , Komentarze (2)

Dwa tygodnie minely, musze przyznac ze nie bardzo trzymalam sie tej diety, owszem smaczna i obfita jak dla mnie. Grzeszylam co nie miara, slodkosci czasem no i alkohol tez byl. Ehhhh. Moje wloskie szczescie twierdzi ze nie powinnam sie odchudzac w ogole bo i tak swietnie wygladam, ale najwieksze zmartwienie to to ze mi cycki chyba calkiem znikna i sflaczeja, masakra jakas! I jak tu zyc? Nie bardzo wiem czy sie odchudzac czy nie.

3 lutego 2014 , Komentarze (3)

Trzy dni z vitalia wlasnie minely  Jestem troche zaskoczona ze teraz wszystkie posilki sa bardziej zroznicowane i smaczniejsze, tym bardziej ze mozna uzywac odrobine soli. sporo przepisow pochodzi z Wloskiej kuchni - bardzo zdrowej zreszta :) Wiem cos o tym bo moj partner jest wlochem i robi przerozne pysznosci, ktore na razie musze porzucic :(, Poza tym jak dla mnie 60 czy 80 gram makaronu na obiad to za duzo.Nie moglam zjesc tego wszystkiego. Ciekawe czy na takiej diecie bedzie mi dane schudnac, no i 4 poslki dziennie- ehhh zwykle jadam 3 albo 2. no ale dieta to dieta i trzeba sie tego trzymac :) Mam nadzieje ze mi sie uda i tym razem. Pozdrawiam wszystkie Vitaliuszki i Vitaliuszy i zycze powodzenia :)

11 kwietnia 2010 , Komentarze (1)

Udało się!!!!! Mam swoja wymarzona wagę...a nawet 20 dkg mniej:) teraz tylko utrzymać wagę i cieszyć sie nadchodzaca wiosna i zyciem! Na prawde ta dieta to cos wspaniałego.Nie mam ochoty wracac do starych nawyków zywieniowych,ten sposob odzywiania jest o niebo lepszy, czuje sie zdrowa i lekka.Wystarczyło tylko trzymać sie planu.Jestem szczesliwa i pełna optymizmu.Pozdrawiam wszystkich wiosennie

7 lutego 2010 , Skomentuj

Witajcie kochane dziewczyny!

Byłam dzisiaj na zakupach z córkami.Nie miałam ochoty na nie, ale córa uparła sie na jakies sportowe butki, wiec nie pozostawało mi nic innego jak tylko jechać. Kupiłam sobie tez zreszta buty, takie wygodne w sam raz do pracy.no i oczywiscie poszukiwanie bluzeczki i takie tam fatałaszki.Najbardziej jednak ucieszył mnie fakt, ze wypatrzyłam idealne dzinsy.Jakież było moje zdziwienie i radość, ze zamiast rozmiaru 12 dobra była 10!Do tego śliczny sweterek tez w rozmiarze 10. Udana była ta moja niedziela a i zapał jeszcze wiekszy do pilnowania mojej dietki.to by było na tyle,pozdrawiam cieplutko.

3 lutego 2010 , Skomentuj

Witam serdecznie!.zagladam tu codziennie, ale nie mam zbyt wiele czasu aby robić wpisy.Cieszy mnie fakt, ze w ciagu 2 tygodni schudłam 4 kg.To na prawde dziala!!Jestem grzeczna jak aniołek i nie podjadam ani nic z tych rzeczy.Przydałoby sie jeszcze poćwiczyc, ale na razie nie mam zupełnie czsu na to.Mam nadzieje że na krótkim urlopie, który juz za póltora tyg. bede miała,znajde czas na rozpoczecie ćwiczeń. I to by było na tyle na razie. Pozdrawiam wszystkich cieplutko i do poczytania nastepnym razem.

23 stycznia 2010 , Skomentuj

Dzisiaj jest szósty dzień mojej smacznej dietki.Wczoraj było ważenie i ......heh ubyło mnie 2,80kg!jestem bardzo szczęśliwa i pełna optymizmu co do dalszych postepów. Wiem ,że później waga spadać bedzie na pewno wolniej, ale taki postep w pierwszym tygodniu bardzo mnie zmotywował do dalszego działania. Nie miałam w tym tygodniu zadnych grzeszków i staram sie bardzo scisle przestrzegac wszystkich warunków.Nie mam zbyt wiele czasu na wpisy, gdyz jestem bardzo zajeta osóbką, ale raz w tygodniu postaram sie coś naskrobać w moim pamietniczku.Pozdrawiam wszystkie Vitalianki.

18 stycznia 2010 , Skomentuj

Mieszkam na bd3- Pakolska dzielnica.Jak miło ze ktos tez jest z Bratystanu.Pozdrawiam

15 stycznia 2010 , Komentarze (2)

Jasne ze dam radedzieki za wpisik,to bardzo pomaga.

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.