Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Takie menu. ..


  • angelisia69

    angelisia69

    4 sierpnia 2016, 13:34

    dlatego stawiaj na weglowodany zlozone zamiast prostych ktore tak naprawde nie daja uczucia sytosci na dlugo lecz na chwile.Wogole nie jadasz kasz/ryzu?sa bardzo sycaca i zdrowa opcja,bo tak naprawde jesz tyle co kot naplakal :P mimo ze kcal sporo

    • aska1277

      aska1277

      4 sierpnia 2016, 13:37

      jadam kaszę kuskus..a ryż hmm jadałam ale teraz faktycznie zapomniałam o nim :(

    • angelisia69

      angelisia69

      4 sierpnia 2016, 13:50

      kuskus to jedna z najmniejwartosciowych kasz :( najbardziej przetworzona.Polecam gryczana,peczak,jaglana a jesli nie lubisz dlugo gotowac to bulgur(zalewasz woda jak kus-kus)

    • aska1277

      aska1277

      4 sierpnia 2016, 14:08

      a to tego nie wiedziałam... chociaż powiem szczerze,że po kuskus jestem pełna.

  • Anika2101

    Anika2101

    4 sierpnia 2016, 11:12

    Kaloryczność spoko chociaż wyglada jaj byś nic nie zjadła. Miłego dnia pozdrawiam x

    • aska1277

      aska1277

      4 sierpnia 2016, 11:48

      Właśnie sama też to zauważyłam....ale jednak kalorie mówią same za siebie :) Miłego dnia :) mam nadzieję,że u Ciebie juz lepszy humorek :*

  • jamida

    jamida

    4 sierpnia 2016, 09:31

    jak Ty nie umrzesz z głodu :P

    • aska1277

      aska1277

      4 sierpnia 2016, 11:47

      Jeszcze żyję :) a tak poważnie to nie odczuwam głodu...są takie dni,że jem na siłę aby zjeść i zaliczyć mniej więcej swoją kaloryczność....

  • annaewasedlak

    annaewasedlak

    4 sierpnia 2016, 09:27

    Ciekawe twoje jedzonko lubię kanapki z ogórkiem ale muszę zaprzestać jeść pieczywo , ziemniaki lubię młode ale nie jem . Pozdrawiam Myślę że już lepiej si psychicznie czujesz.

    • aska1277

      aska1277

      4 sierpnia 2016, 11:46

      Są jeszcze momenty,że az mnie nosi, ale ogólnie tak czuję się lepiej :) Pozdrawiam :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.