Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
01.06.2015


  • Znalezione obrazy dla zapytania linie ozdobne na bloga

01.06.2015 r.

    Na wstępie chciałabym powiedzieć, że bardzo się cieszę - nie zapomniałyście o mnie!

   Ja też o Was pamiętałam, tylko miałam taką pracę ciężką ostatnio, że nawet nie mogłam podczas pracy dokonać żadnego wpisu, a w domu brak internetu ... Zdenerwowałam się bo w mieszkaniu w którym mieszkam nie chcą zainstalować mi linii telefonicznej, stwierdzili, że 500 m kabla nie opłaca im się ciągnąc. Muszę poszukać alternatywy - coś radiowego. 

   W weekend totalnie odpoczywałam, nigdzie nie byłam. Musiałam, ostatni czas był naprawdę bardzo ciężki dwa etaty dało się odczuć. Nadrobiłam za to porządki w domu, choć miałam jeszcze plany na posegregowanie rzeczy w szafie ale ambicja przerosła moje siły. 

    Dietetycznie, dziś w planach do zjedzenia jak na razie zdążyłam z domu zabrać jogurt smakowy oraz jabłko ... wiem, wiem to niewiele na tyle godzin pracy. Muszę koniecznie coś szykować dzień wcześniej, inaczej nie dam rady ... ;)

    W planach mam na pewno zmianę podejścia, czyli jeść śniadanie bardziej syte, podobnie obiad, natomiast lekką kolację, podzielić to wszystko na pięć posiłków, do każdego wypijać min 2 szklanki picia (wody, herbaty) będzie to ok 2 litrów dziennie. To takie wstępne plany i założenia, można powiedzieć ogólny zarys. Żeby to osiągnąć muszę koniecznie planować mój jadłospis z wyprzedzeniem. 

   Dziś nie wiem o której wrócę do domu ale zapewne nie wcześniej niż o 19, mam sporo pracy, więc wracam do rzeczywistości a Wam kochane życzę miłego poniedziałku.

  • julka945

    julka945

    21 sierpnia 2016, 20:45

    Aśka kochana, kope lat!! powiedz jak Ci idzie? co tak nic nie piszesz? ;)

  • JustynaBrave

    JustynaBrave

    1 czerwca 2015, 10:17

    Plan dobry, teraz trzeba go wdrożyć :) Szykowanie jedzenie wcześniej naprawdę ułatwia odchudzanie i w ogóle życie... Po co chodzić głodnym, skoro można jeść regularnie? ;)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.