Cóż, znalazłam swoją pasję. Sprawia mi to mnóstwo radości i satysfakcji. Ale...bardzo przeszkadza w zmniejszeniu rozmiaru. Do tego wszystkiego poszłam do pracy...w cukierni. No gorzej być nie może.
Ale spróbuję jednak pogodzić "niepogadzalne" Jezuuuu, przecież nie można ważyć aż tyle do końca życia!
Na zdjęciu mój pierwszy w życiu piętrowy tort. Testowałam na sobie, w listopadzie :)
katy-waity
31 grudnia 2018, 11:52PIEKNY :)
angie65
31 grudnia 2018, 15:44Dziękuję :)
niunia555
31 grudnia 2018, 00:13Prześliczny tort ☺️
angie65
31 grudnia 2018, 15:44Dzięki :)
kadrusia
29 grudnia 2018, 22:15Przepiękny tort:)
angie65
30 grudnia 2018, 10:00Dziękuję
Berchen
29 grudnia 2018, 19:28przeeeepiekny..........., po prostu sliczny, ze wszytskiego mozna zrobic sztuke jak sie ma talent, gratuluje:)
angie65
30 grudnia 2018, 10:01Dziękuję :)
MagiaMagia
29 grudnia 2018, 17:45popatrze to nie utyje :). bardzo efektowny tort.
angie65
30 grudnia 2018, 10:01Dzięki :)
Naturalna! (Redaktor)
29 grudnia 2018, 16:06piękna praca, cudny tort. to Twoje hobby czy moze przemieni się w pracę zarobkową? ja widziałam w tvnie jakąś Polke co wygrała mistrzostwa świata cukiernictwa i jej prace to po prostu sztuka :)
angie65
29 grudnia 2018, 16:11Taaak ...Renata Martyna ze swoim Indianinem :) To jest mistrzyni :) W ogóle Polska miała bardzo silną ekipę - zgarnęli wszystkie niemal złota :) Co do zarabiania na tym...chciałabym, ale otwarcie pracowni to ni jest takie chop-siup ;) Mnóstwo załatwiania z sanepidem przede wszystkim, bardzo kosztowna adaptacja lokalu do wymogów prawa...Założenie samej działalności gospodarczej to nic w porównaniu do sprostania wymaganiom sanepidowskim ;)
14chochol
29 grudnia 2018, 15:43Ciasto piekne. Gratuluje dobrze wykorzystanego talentu.
angie65
29 grudnia 2018, 15:52Dziękuję :)
aniapa78
29 grudnia 2018, 14:49Cudo. Masz talent:) A praca w cukierni- jesteś masochistką:)*
angie65
29 grudnia 2018, 15:33Dzięki :) Praca jak praca...raczej przejściowa, bo długo tam nie wytrzymam ;) Widząc z czego, i przede wszystkim JAK, są robione cukierniane słodkości, bardzo się cieszę, że sama potrafię piec. Dziewczyny...wszyscy wiedzą, że cukiernie robią na chemii, ale naprawdę nikt z klientów nie zdaje sobie sprawę, że to tylko wierzchołek góry lodowej. z bylejakości warsztatowej i sanitarnej bierze się potem śmieszna cena 18zł/kg cista z cukierni...To jest DRAMAT! Moje dzieci i ja nigdy więcej nie przełkniemy żadnego tortu czy innego kremowego tworu z cukierni. Niczego, co nie było wcześniej poddane działaniu wysokiej temperatury...Dopowiedzcie sobie same resztę ;)
endorfinkaa
29 grudnia 2018, 12:56Boskie to <3
angie65
29 grudnia 2018, 14:02Dzięki :)
106days
29 grudnia 2018, 12:51Ale piękny! :)
angie65
29 grudnia 2018, 14:02Dziękuję :)
angie65
29 grudnia 2018, 10:39Ejjj! A gdzie zdjęcie?!?!?! Cholera jasna...tak to jest jak sie pisze ze srajtfona i używa emotek. Obcinają tekst za nią :(
Naturalna! (Redaktor)
29 grudnia 2018, 10:35chyba zartujesz!!!!! wpadasz tu po tak dłuuuuuuuuuuuuugiej przerwie i tylko tyle??? co to za pasja??? szydełkowanie? gadaj więcej Gadzino ;))))
angie65
29 grudnia 2018, 10:42Bo mi posta urżnęło :(