Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Piątek


Śniadanie: kromka ciemnego chleba z masłem, białym serem, papryką i bazylią.

II śniadanie: podwójna kromka ciemnego pieczywa z ziarnami z masłem, białym serem, bazylią i papryką; mała butelka soku marchwiowo-owocowego; kawa ze śmietanką z proszku (wiem, że niepotrzebnie ten proszek, ale co tam, raz można).

Obiad: odrobinę sałatki z sałaty, warzyw i cieciorki (musiałam zaspokoić pierwszy głód zanim ugotowała się kasza); pół woreczka kaszy gryczanej z leczo, które wczoraj robiłam (cebula, czosnek, czerwona papryka, pieczarki, kiełbasa, przetarte pomidory, smażone na oleju roślinnym).

Kolacja: kromka ciemnego chleba z żółtym serem, papryką i świeżą bazylia, kromka chleba ciemnego z dżemem z kiwi i agrestu.

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.