Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień trzeci - 24.09.2014


Śniadanie: kromka ciemnego pieczywa słonecznikowego z masłem, serkiem, sałatą, papryką i bazylią. Gorzka herbata.

II śniadanie: dwie złożone kromki ciemnego pieczywa słonecznikowego z masłem, serem żółtym, szynką, papryką, sałatą i bazylią. Czarna kawa i herbata bez cukru.

Obiad: kasza gryczana z warzywami z patelni, kotlet mielony, surówka z kapusty pekińskiej z papryką, ogórkiem, marchewką, sezamem, czerwoną fasolką i sosem winegret. Dwie śliwki suszone.

Kolacja:  kromka ciemnego pieczywa słonecznikowego z masłem, serkiem, sałatą, papryką i bazylią. Jogurt z otrębami i sezamem. Trzy różyczki brokuła

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.