Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
11d.Dukana (p) Podsumowanie tygodnia


Słuchajcie, a może te nagłe wzdecia spowodowane są zmiana otrąb owsianych? Kłopoty zaczęły się jak zmienilam je na wysokoblonnikowe z firmy sante. Niestety z komory nie mogę wstawić zdjęcia. Tak czy inaczej bilans tygodniowy wygląda całkiem nieźle. W sumie spadło mi 6,5 cm i 0,3kg. Ale co do cm jestem w szoku. Tak jak chciałam zeszlam poniżej 100 cm w biodrach, teraz jest 95,5 :)))))) i nawet na wysokości pepka mam teraz 82cm - 2,5cm mniej niż tydzień temu!!!!! nie wspominając ze mam wzdety brzuch. Tak więc, tygodniowo jestem zadowolona, wybaczam sobie ta niedzielną wyzerke i nie planuje już następnej :))))) Ach! No i waga od wczoraj, +0,1kg, ale za to całościowo narobilam :)))))) Teraz, jestem już po śniadaniu - bułka z wedlina, serek wiejski ze szczypiorkiem i wielka kawa z mlekiem. Do później kochane. Dziękuję, ze jesteście :* #####ciąg dalszy##### dokończe jeszcze tylko moje menu: P: miały być kopytka z serem Dukana, ale dałam za malo skrobi kukurydzianej i wyszła breja, ale też dobra ;) Obiadu w sumie nie bylo, zabralam się za robienie ptasiego mleczka i tak się później nim zajadlam ze już nie chcialo mi się robić obiady. K: śledź marynowany, pół omleta z serem - corcia sie dostawila :) miałam ochotę dziś na cos dobrego... Stąd to ptasie, fajne wyszlo tylko ta nie chrupiaca czekolada... W niej jest cały urok. Zjadlam prawie całe, może 1/3 została. Zastanawia mnie tylko czy to prawda ze można na 2fazie aż 250ml mleka skondensowanego light? Wydaje mi sie to zbyt piękne. Mleczko fajne. Ale może następnym razem zrobię bez czekolady. A może z samego serka homo też by coś podobnego wyszło? Dziś czułam się dużo lepiej, ale też sporo dziś wypilam :) wody :) Zamykam już spać, dobranoc :)
  • aga228

    aga228

    19 lipca 2012, 17:38

    Może więcej wody pij-przy błonniku to bardzo ważne, inaczej pojawiają się wzdęcia i zaparcia... A cm. tylko pozazdrościć :D

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.