Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Maj 2013 - raport trenera


Raporty trenera

Miesięczny raport trenera



Damian Jefremienko

Specjalista trener
Damian Jefremienko

Pani Adriano!

Gratuluję ukończenia 1 miesiąca ćwiczeń. Bardzo proszę pamiętać, że tylko systematyczne wykonywanie treningów przybliży Panią do założonego przez siebie celu, którym aktualnie jest zbudowanie masy mięśniowej. W tym miesiącu zrealizowała Pani swój indywidualny plan treningowy w 73.9 procentach. Nie jest to świetny wynik, wierzę, że stać Panią na więcej! Proszę pamiętać, że osiągnięcie wyznaczonego przez Panią celu jest procesem długotrwałym wymagającym systematycznych, odpowiednio zaplanowanych treningów. Dążenie do upragnionej sylwetki wymaga czasu, zaangażowania, a niekiedy i wielu poświęceń. Dlatego bardzo ważne jest Pani zaangażowanie i samozaparcie. Trzymam za Panią kciuki i wierzę, że od następnego miesiąca ostro zabierze się Pani do pracy. Powodzenia!

Do końca planu pozostało 64 dni.

W razie pytań proszę o kontakt

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w kolejnym miesiącu.
Damian Jefremienko

Poziom i realizacja treningu

Ostatnie 30 dni:

Poziom TrenLab?

TrenLab1

73.9%
(23/17 treningów)


Porównanie z innymi

W tym miesiącu jesteś:
lepsza niż 91.3%
użytkowników
lepsza niż 83%
kobiet
lepsza niż 24.7%
kobiet w wieku 35-44 lat

Statystyki miesięczne

Czas


Ćwiczenia
cardio


Podniesione


Dodatkowa
aktywność


Spalone


Tydzień 1
29.04-05.05
1:39:00 0:08:00 100 kg 439 kcal 491 kcal
Tydzień 2
06-12.05
2:16:00 0:08:00 180 kg Rekord!
488 kcal
709 kcal
Tydzień 3
13-19.05
2:40:00 0:16:00 Rekord!
188 kg
475 kcal 881 kcal
Tydzień 4
20-26.05
Rekord!
2:57:00
Rekord!
1:06:00
177 kg 113 kcal Rekord!
1074 kcal
Tydzień 5
27.05-02.06
1:02:00 0:23:00 80 kg 113 kcal 343 kcal
Średnio 2:07:00 0:24:00 145 kg 326 kcal 700 kcal
Łącznie 10:34:00 2:01:00 725 kg 1628 kcal 3498 kcal
arrow arrow arrow arrow arrow
czas
4.9
czas
6.1
kg
1.5
kcal
2
kcal
4.4

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.