Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
86 kg z przodu :)


Wszystko się układa, waga leci, choć już z niezbyt zawrotną prędkością.

Czytałam Wasze komentarze odnośnie diety Master Cleanse i wszystkie jesteście nie :(

Bo będzie jojo, bo brak składników odżywczych... pewnie macie racje. Myślę, że to dobry sposób jak jesteśmy już blisko celu i mamy do zrzucenie 3-4 kg a nie 25 kg...

Na razie, póki waga leci będę jadła jak do tej pory.

Motywacji potrzebuję ehhh....

  • andziasek90

    andziasek90

    24 lutego 2016, 09:03

    Właśnie po to tutaj jesteśmy, by motywować siebie wzajemnie. Razem damy radę ;) naprawdę, nie łam się i nie waż się codziennie, bo sama wiem że to właśnie demotywuje. Dobrze, że się na nią nie zdecydowałaś. Lepiej dla Twojego zdrowia :)

    • Aagnes91

      Aagnes91

      24 lutego 2016, 11:09

      Na razie codziennie ważenie jest u mnie ok, bo spadek jest każdego dnia :) natomiast jak będzie zastój to rzeczywiście wagę odstawię :) buziaki

  • angelisia69

    angelisia69

    23 lutego 2016, 15:09

    taki dzien Master cos tam mozna sobie zrobic raz ewentualnie 2 razy w miesiacu,ale bron Boze dluzej.Dobrze ze odwiodlysmy cie od tego pomyslu.Dasz rade na normalnej zdrowej diecie

    • Aagnes91

      Aagnes91

      24 lutego 2016, 11:12

      Tak, to dzięki Wam na razie zapomnialam o głodówkach :) waga narazie ładnie leci takze jest dobrze :) dziekuje za wsparcie :*

  • .Rosalia.

    .Rosalia.

    23 lutego 2016, 11:33

    Lepiej, że wolno spadają kilogramy i jest gwarancja, że nie będzie efektu jojo niż, że stracisz dużą ilość w krótkim czasie i jest bardzo duże prawdopodobieństwo tego efektu jojo ;) Ja np. stwierdziłam, że daję sobie 300 dni, żeby stracić 20 kg ;) I przede wszystkim o tym nie myślę ;)Dasz radę :)

    • Aagnes91

      Aagnes91

      24 lutego 2016, 11:13

      Bardzo rozsądne podejście :) ja to bym chciała najlepiej jutro mieć 60 kg hehe ale wiadomo, wszystko w swoim czasie :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.