Temat: Album Sukcesów - TYLKO ZDJĘCIA!

Wiem, że już jest kilka podobnych wątków - jednak mam wrażenie, że zdjęcia ciągle giną nam w zalewie komentarzy i dygresji... A sama bardzo lubię oglądać takie "porównawcze" foty dla motywacji. :-) Dlatego myślę, że wygodnie będzie nam mieć na Vitalii taki "album". Proszę wszystkich chętnych o podzielenie się fotografiami dokumentującymi postępy w odchudzaniu.

Dla porządku proponuję trzymania się następujących zasad:

1) WKLEJAMY ZDJĘCIA. Nie hasła typu: "mam fotki w pamiętniku, zapraszam" albo linki do imageshacka itp., tylko zdjęcia w formie obrazków, gotowe do oglądania. :-)

2) mile widziane zestawy "PRZED-PO" z krótkim OPISEM (było tyle, jest tyle, taka dieta + takie ćwiczenia), ale także inne zdjęcia, typu "ja w moich dawnych spodniach" itp.

3) NIE WRZUCAMY serii 15 zdjęć z tą samą wagą, tylko w innych strojach - chodzi o ilustrację postępów, a nie zawartości szafy ;-)

4) NIE PISZEMY KOMENTARZY w rodzaju: "wow, pięknie, jak to zrobiłaś?" - jeśli chcemy komuś pogratulować, zostawiamy mu komenta w pamiętniku lub na poczcie. Wszelkie komentarze pozostawione tutaj BĘDĄ USUWANE!

Mam nadzieję, że trzymanie się tych zasad ułatwi i uprzyjemni nam oglądanie zdjęć, bo nie trzeba będzie się przekopywać przez setki stron dygresji i linków. No i o ileż przyjemniejsze są komentarze trafiające bezpośrednio do naszej skrzynki! :-)

Zapraszam do tworzenia Vitaliowego Albumu Sukcesów!

Pasek wagi

110 kg...........długa droga,ćwiczenia,pot,dieta,chwile zwątpienia...........84kg.

Pasek wagi
Odchudzam się od 85 badz 88kg, ale mam zdjęcia z ok 80kg i z 68kg.
Wzrost: 176cm
Cel:60kg
Dieta: niskokaloryczna, wysokobiałkowa
Cwiczenia: 3-4 razy w tygodniu po 1.5h na siłowni

waga 74kg

waga 63kg ;)))

DIETA :  1200 kcal i dużo sportu ;)))

Pasek wagi

Hej,

pozwólcie, że i ja się do Was przyłączę

Wzrost - 170 cm

Waga wyjściowa 86 kg

Waga obecna 54 kg

Aktywnosc fizyczna - uzależniona od stepperka  a oprócz tego Tamilee Webb  " Też chcę miec taki brzuch",  pilates oraz od dziś agrafka

Dieta - wyeliminowanie słodyczy , reszta w ograniczonych ilościach

Obecnie

No to ja tez dołączę Wzrost 170 cm

To w 3 miesiące

Na czwartym zdjęciu po 3 miesiącach, na piątym po 5.

Szczegóły w pamiętniku

przepraszam, że skupiłam się tylko na brzuchu, ale to było moją największą zmorą, poza tym w czasach, gdy było mnie więcej uciekałam jak najdalej od aparatu :P

a więc:
start: 78 kg (połowa kwietnia)
obecnie: 64 kg
dieta: MiZŻ (mniej i zdrowo żreć)
ćwiczenia: początkowo a6w (pierwsze zdjęcie - przed a6w  w maju, drugie po a6w w połowie czerwca), potem przez 1,5 miesiąca Tamilee Weeb na brzuch co drugi dzień, obecnie mniej więcej od połowy lipca 6 x tyg po ok 1,5 godziny. Cardio z Billym Blanskem i ab boocamp na brzuch tez z nim (zdjęcie 3 to końcówka lipca, zdjęcie 4 z tego tygodnia, po 1,5 miesiąca intensywnych ćwiczeń)

aha i do celu zostały mi jeszcze te 4 kg :)

Na pierwszej fotce ważyłam 102,5 kg, na drugiej 80 kg,

pierwsze schudnięcie "zawdzięczam" życiu, ale tego sposobu nikomu nie polecam.
W kwietniu tego roku zaczęłam współpracować z Panią Basią - dietetyk i efekt widać poniżej

Na tej fotce ważę 72 kg i już niedługo osiągnę swój wymarzony cel.

Z rozmiaru 50/52 wskoczyłam w 40/42 i nie mam zamiaru po raz kolejny wymieniać garderoby :)))
Tak mi jest dobrze :)))

Pasek wagi

To i ja się przyłącze

Wzrost 166 cm

Waga początkowa : 106 kg

Waga obecna : 90,7 kg

Sposób chudnięcia : dieta ok. 1500 kcal

no to ja tez wkleje swoje

moja waga na poczatku obkrecala sie do okola

dieta zero chleba kolacji duzo jogurtow owowcow warzyw no jakby glod dokuczqal to ostatni posilek do godziny 18 aha i sport (50 minut codziennie stepar twister i ab slide)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.