Temat: Wiosna sprzyja redukcji ;)

Znowu ja ;)

Październik - marzec vs kwiecień

laliho napisał(a):

Też bym chętnie zobaczyła bez wypinania. Ogólnie spoko.

Mam nadmierną lordozę, ale postaram sie zrobić i wstawie :p

Fajno :)

martyna5512 napisał(a):

laliho napisał(a):

Też bym chętnie zobaczyła bez wypinania. Ogólnie spoko.
Mam nadmierną lordozę, ale postaram sie zrobić i wstawie :p

Tak wygląda :). Ale żeby nie było, jest fajnie, nie czepiam się.

mega !

Pasek wagi

Martyna, gratulacje!! Mega świetna zmiana :) 

Pasek wagi

Gratuluję, świetnie wyglądasz :)

Pasek wagi

Ale...po co to wypinanie? Figura wygląda wtedy ZUPEŁNIE inaczej 

JaTezBedeFit napisał(a):

Ale...po co to wypinanie? Figura wygląda wtedy ZUPEŁNIE inaczej 

Na zawodach też się nie stoi jak słup soli, ale nie wmówisz mi, że różnicy nie ma :p

idealna ! piękna z Ciebie dziewczyna..ale jestem zazdrosna hehe

martyna5512 napisał(a):

JaTezBedeFit napisał(a):

Ale...po co to wypinanie? Figura wygląda wtedy ZUPEŁNIE inaczej 
Na zawodach też się nie stoi jak słup soli, ale nie wmówisz mi, że różnicy nie ma :p


Ja tam jestem fanką, żeby do porównań dawać zdjęcia neutralne, na baczność, a ew. dodatkowo z pozowaniem. Heheh, jest sporo bikiniar, które ZAWSZE są wygięte do zdjęcia i to z reguły te, które mają jakiś kiks w budowie. Potem widzisz na żywo i reakcja jest Łe, wcale nie jest tak super. Te, które pozują swobodnie to z reguły te, które mają najlepsze ciała i nic nie muszą maskować. Paula Banot na przykład powala na kolana w realu, a parę popularnych fit blogerek rozczarowuje niesamowicie - cała uroda to poza, ciężki makijaż i doczepiane włosy.

A ty masz trochę budowę jak ta mybodyrevolution. Tzn. ona też ma mało zaznaczoną talię, ale ma tak zrobiony tyłek i blarki, że te tego w odpowiedniej pozie kompletnie nie widać. Na żywo w sumie też nie...szerokie ramiona i zrobione pośladki potrafią wbrew pozorom i wbrew opiniom z vitki zrobić kobiecą sylwetkę.

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.