Temat: Wiedźmy- Reaktywacja.

Drogie, Stare Wiedźmy...

Nasze Wiedźmowisko umarło Śmiercią naturalną. Pojawiły się nowe Wiedźmy i Nasze Gniazdo wspólnie uwite, przestało być dla nas ważne. Rozmowy o diecie, ćwiczeniach, motywacji, wsparciu i zdrowiu zostały zastąpione rozmowami o dzieciach, ich zielonych kupach i niepowodzeniach w pracy i życiu osobistym. Wszystkim Starym Wiedźmom przestało zależeć, pojawiałyśmy się i znikałyśmy z Forum, ale oto dziś... Wzywam Stare Grono do wspólnego Działania!!! 

Przybywajcie Stare Wiedźmy...! 

Zacznijmy Wspólnie działać tak jak kilka Lat temu!!!!

To napisałam ja...Swego czasu Aniaoru, potem Annonimowa, a teraz VeryShy

moja mama czesto robi: seler naciowy, jajko, ogorek swiezy ze skora i chyba kukurydza, zalane sosem czosnkowym

Muszę zrobić. Lubię seler naciowy :)

Ale sos czosnkowy to zabójstwo, no chyba że macie przepis na jakiś fit to chętnie :D

Pasek wagi

sałatka francuska jest naprawdę pyszna 

rukola lub mix sałat z przewagą rukoli

gruszka w syropie, lub świeża ale bardzo miękka

orzechy włoskie

ser rokpol, lub jakiś inny z niebieską pleśnią 

owoce granatu

winegret ( miód, ocet winny, oliwa, posiekane maliny lub sok z malin, sól i pieprz)

Pasek wagi

Madlenna - zawsze możesz zrobić sos na bazie jogurtu naturalnego :) Ja daję jogurt i dodaję do niego łyżkę majonezu.

Ola - brzmi super, ale ja nie jem serów z pleśnią. Jak myślisz, jaki ser można dać w zastępstwie tego z pleśnią ? Mozarelle ? Fetę ?

No właśnie myślałam że macie pomysł na zastąpienie tego majonezu :D

Pasek wagi

ja czosnkowy robię na jogurcie greckim :) 

Sylwia jak już to feta, bo to ma być ser słony i lekko ostry, albo jakimś żółtym, Chodzi o  połączenie słodyczy z winegretu i gruszki, z kwasowością granatu i słoności z sera :)

choć z mozzarellą też można spróbować :)

Pasek wagi

Ola - zrobię na weekend :) Zrobię z fetą, którą u mnie wszyscy lubią.

Drugie śniadanie ryz z twarogiem jabłkiem cynamonem i płatkami migdałowymi :) 

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.