Temat: Ocena wyglądu .... wymiary

Z pewnych przyczyn na razie nie będzie foto....

Otóż dziewczyny podaje swoje wymiary ....

Wzrost 164cm
szyja 34cm
biceps 32cm
piersi 104cm
biodra 98,5 cm
udo 55,5 cm
łydka 33cm

Jak to się ma z waszymi wymiarami??? jaka powinna być waga??  ile powinnam mieć w tali i pasie??


A potem Wam zrobię wielkie bum !!! I napisze ile to w tym pasie jest .....
w talii może masz 74-76

waga ok 66 kg
Nie wiem jaka powinna być waga bo jestem wyższa kilka cm ale próbując porównać do siebie to myślę, że jakieś 75. 

ile w pasie nie da się określić ;] Bo to właśnie jest typ sylwetki. jedna z takimi wymiarami w pasie będzie miała 90 a inna 75 ;]


w talii ok. 80cm, waga 68kg?
ja mam zbliżone wymiary w tym taki sam wzrost 
Waże 61,6
szyja 34,4 
biceps 27
piersi 91,5
talia 76,5
brzuch 90
biodra 91,5
udo 57,5
łydka 34
tak to u mnie wygląda, ale zależy od typu budowy ciała. 

edit; myślę, że więcej niż 65 nie ważysz

Pasek wagi

KasiaKawon napisał(a):

ja mam zbliżone wymiary w tym taki sam wzrost Waże 61,6szyja 34,4 biceps 27piersi 91,5talia 76,5brzuch 90biodra 91,5udo 57,5łydka 34tak to u mnie wygląda, ale zależy od typu budowy ciała.


Oj jesteś bardzo zgrabna !! I gdzie to się ma do moich wymiarów???

Jesteś dużo szczuplejsza :)
Nie wydaje mi się... Mam grube uda i mega boczki;( A Ty masz pierś, a nie takie byle co;(
Pasek wagi
jata matafuka jak Ty masz moja droga wielkie uda to ja mam kurde ogromne, nie wspominając o tali  ehhhh

Już i tak jest dużo lepiej bo ważyłam 66 w krytycznym momencie... Teraz dużo ćwiczę i mam dietę, więc ciało pomału dochodzi do ładnej sylwetki i jędrności.

No to przyznaj się ile masz w pasie i talii?
Bo jestem bardzo ciekawa. 
PS mam nadzieję, że zbytnio nie zaśmiecam wątku...
Pasek wagi
Sa dwie opcje
1. Masz super szczupla talie w porownaniu do reszty - ok 65cm - wtedy waga ok. 58kg
2. Masz talie podobna do bioder lub nawet wieksza - ok. 100cm (wtedy bylabys jablkiem) i waga jakies 70 kg

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.