Temat: W którym etapie najlepiej (wygląd)

Hej chyba ostatni raz zakładam temat o ocenie wyglądu ale wczoraj znalazłam barwnee zdjecia niektóre sprzed wielu lat i różnych okresów wagowych i już wiem do jakiego wyglądu dążyć.
Jestem ciekawa przy jakiej wadze z poniższych zdjęć wg. Was wyglądałam najlepiej?- dodam,że przy 90 cm w biodrach mam niewielkie wcięcie -ok. 67 w talii chyba sprawka szeroko rozstawionych żeber i kortyzolu:p).

Edit aaa błąd tu tylko 54kg

2.50-47 kg




3. 43-44 kg


4. 40 kg
   
2
47 :)

G.R.u. napisał(a):

Między 47-44, czyli jakieś 46 kg musiało być wybitnie! Niestety, przy 40 kg wyglądasz jak wychudzony chłopiec, fatalnie.
Popieram!
47 :) nogii na tym zdjęciu są boskiiieee :D

G.R.u. napisał(a):

ŹLE, bardzo małe ilośc jedzenia to przestępstwo. Jedz sobie jak na łakomczucha przystało, ale po prostu ćwicz. Siłownia, stepper, rower czy spacery - na cokolwiek możesz sobie pozwolić. Żeby schudnąć, ale nie zwolnić metabolizmu, a wręcz go przyśpieszyć, konieczna jest zbilansowana dieta i wysiłek fizyczny - efekt takiego systemu jest trwały.


Wiem. Głodziłam się od 12 roku życia i oprócz szkoły i pracy miałam zero 0%ruchu. Od 2,5 lat ćwiczę codziennie więc moje mięśnie są znikome w porównaniu do osób, które kochały ćwiczyć od dziecka (z w-f uciekałam i byłam zagrożona:-DD)
 ale dopiero od października przestałam zupełnie jechać na głodówkach -Nadal zdarza się,  ze przez kilka dni jem byle jak ale staram się dostarczać wszystkich składników odżywczych
ale stylll
50kg  - na tym ostatnim zdecydowanie za mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pasek wagi

G.R.u. napisał(a):

Między 47-44, czyli jakieś 46 kg musiało być wybitnie! Niestety, przy 40 kg wyglądasz jak wychudzony chłopiec, fatalnie.

dokladnie to samo chcialam napisac- okolo 46.

dzesi napisał(a):

ale stylll


Haha dziwiło mnie, że nikt jeszcze nie zauwazył. Kilka zdjęć jest z przedstawień szkolnych co nie usprawiedliwia różowej spódnicy i całości ,itd:-)
tak z 46 myślę;D

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.