Temat: co myslicie o tej figurze

jak dla mnie idealna super tylek i ogolnie figura ciekawi mnie jej waga i wzrost ajjj marzenie o takiej figurze:)) dla mnie jest motywacja
tyłek wypnięty, cycki do przodu... bleee
piękna no może trochę za bardzo zjarana ale ogólnie to palce lizać.

BTW, nie toczcie piany na laskę bo nie o to chodzi! chodziło o ocenę figury a nie tego czy obciąga wszystkim dookoła i że może mieć IQ pietruszki.
super jesli tak teraz powinna wygladac mloda kobieta to ciesze sie ze ja juz nie musze
figura super ale wyglada jak dziewczyna lekkich obyczajow
Niektóre dziewczyny się tak ubierają, sama znam taką jedną która ma taki styl, stałego od lat chłopaka i nie jest pustą lalką. Sorry ale płytkie macie myślenie i tendencję do obrażania wszystkich dookoła nawet ich nie znając. BTW, ja nie wyglądam tak jak ona bo nie jestem strzaskana na mahoń ani nie noszę aż tak krótkich sukienek ale lubię sexy wyglądać bo podobam się wtedy swojemu facetowi który nie jest wysolariowanym dresem tylko normalnym zdrowym facetem który lubi być dumny z tego że ma zajebi*tą laskę za żonę a nie zakompleksioną laskę która wstydzi się sukienki obcisłej założyć.
brunet nie dasz facetowi to pojdzie do innej bo tak jest skonstruowany facet
słucham? o co Ci teraz chodzi?
no ja napisałam , że takich sukienek jak panna na zdjęciu nie noszę bo nie mam przyjemności ze świecenia zadem więc nie muszę się martwić o to czy ktoś trzepie czy nie na mój widok
ja sie nie wstydze sukienki zalozyc. slucham rocka metalu i nosze glany. nie moj styl byc tirowa

poza tym napisalam ci ze kazdy facet polasi sie na taka latawice bo zal byloby mu oddac komus innemu. myslisz ze dlaczego moj chce bym zalozyla koronkowa koszulke? kazdy chce sexi stroj do lozka i tyle.
Max 164 waga kolo 49-52
Pasek wagi
ja tylko nie rozumiem co miałaś na celu pisząc że jak mu nie dam to pójdzie do innej bo tak skonstruowany jest facet? rozumiem że wiesz lepiej jak skonstruowany jest mój, tak?

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.