Temat: Typ sylwetki

Witam, mam do Was dziewczyny ogromna prosbe w okresleniu typu mojej sylwetki. Ja szczerze mowiac juz glupieje i sama nie wiem

ramiona- 103 cm

biust- 88 cm

talia- 71 cm

biodra- 94 cm

udo( to grubsze :) 56,5 cm

łydka- 36 cm

Z góry dziękuję za podpowiedzi

Daj zdjęcie, będzie łatwiej.
Pasek wagi

No wlasnie nie mam zdjecia :(

dodam, ze tam gdzie sa kosci biodrowe mam 85 cm

po modelu 3 d sądzę, że to może być klepsydra a jak biust mały to nie wiem sama
Nie ma zdjęcia ---> nie ma oceniania sylwetki.
obstawiam jabłko :D
94 razy siedem dziesiątych równa się sześćset pięćdziesiąt osiem dziesiątych, czyli w talii powinnaś mieć około 66 cm, by osiągnąć figurę najbardziej pożądaną. Reszta jest ok.

Faggot napisał(a):

94 razy siedem dziesiątych równa się sześćset
osiem dziesiątych, czyli w talii powinnaś mieć około 66
by osiągnąć figurę najbardziej pożądaną. Reszta jest
A cóż to za dziwne przeliczenia? Przecież to oczywiste, że jeśli dziewczyna schudnie kilka kilogramów, to ubędzie jej nie tylko z brzucha, ale też z biustu. Ponad 90% użytkowniczek Vitalii chciałoby schudnąć tylko z brzucha, nóg i tyłka, ale życie to nie bajka i w procesie odchudzania zanikają też piersi ;)


Maleno, piersi to sprawa drugorzędna, mi chodziło o seksowne wcięcie w talii, z resztą biust zawsze można poprawić odpowiednimi ćwiczeniami. A, co do obliczeń, to w ten sposób oblicza się idealne, proporcjonalne do bioder wcięcie w talii (biodra razy siedem dziesiątych, powinien wyjść ułamek z 3-cyfrowym licznikiem = pierwsze 2 cyferki to ładne wcięcie, czyt. wcięcie takie jakie miała Monroe). Pozdrawiam! :D


Faggot napisał(a):

94 razy siedem dziesiątych równa się sześćset
osiem dziesiątych, czyli w talii powinnaś mieć około 66
by osiągnąć figurę najbardziej pożądaną. Reszta jest
Problem polega na tym, ze jak schudne nawet troche w pasie to i tak biodra mi poleca i to duzo wiecej :( talia to jeden z glownych problemow oprocz ud

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.