- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
19 września 2018, 14:16
też sie bardzo chetnie dowiem
19 września 2018, 15:12
Robiłam z Jadłonomii z przepisu z jabłkiem i cebulką
19 września 2018, 19:37
Chujowy w smaku, nie da się tego jeść brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
20 września 2018, 04:32
Robiłam wg przepisu Jadłonomii, nigdy nie jadłam prawdziwego smalcu także porównania nie mam, ale nie powalił mnie na kolana, da się zjeść i tyle. A to, że mięsożercy nie odróżniają od prawdziwego, też bujda na resorach u mnie w domu i wśród znajomych wszyscy się kapneli w momencie spróbowania.