- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
3 maja 2012, 13:04
Edytowany przez Karolinaaa1984 3 maja 2012, 13:38
3 maja 2012, 13:41
Cebula | 30 g (0,3 średniej szt.) |
Olej rzepakowy o obniżonej zawartości kwasu erukowego | 10 g (1,1 płaskiej łyżki) |
Ryż brązowy | 35 g (2,9 płaskiej łyżki surowego) |
Pieczarka uprawna. świeża | 125 g (3,4 małej) |
Groszek zielony. konserwowy bez zalewy | 50 g (3,4 płaskiej łyżek) |