- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
28 stycznia 2015, 18:54
Hej ;)
Powiedzcie mi, co mogę zrobić z domową suszoną szynką ( taką, co to się przy kaloryferze przez 2 tyg dyndała ;) ) Lubię ją, jest smaczna, ale dostałam tak ogromy kawał od Mamy, że już jem ją od tygodnia, a ciągle końca nie widać.
Można ją mrozić? A może lepiej ugotować? Upiec?
28 stycznia 2015, 19:03
Chyba tylko zamrozić - po rozmrozeniu będzie taka sama jak jest teraz. Jak upieczesz suszoną szynkę to wyjdzie twardy wiór. Gotowanie może zepsuć jej smak.