- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
18 czerwca 2014, 14:59
Hej kupilam filety soli, zamierzam upiec je w zaroodpornym naczyniu ale nie wiem z czym je podac...
Slodki ziemniak i miks salat? Marchew gotowana?
Pomozcie:)
18 czerwca 2014, 15:39
ryz i salata,puree z ziemniakow.Sola jest tak dobra ze z czym bys nie podala bedzie dobrze:)
19 czerwca 2014, 10:39
Polecam upiec z marchewką i porem, a podawać z ryżem ;)
najlepsza jaka jadlam byla z sosem z tahini
ryz i salata,puree z ziemniakow.Sola jest tak dobra ze z czym bys nie podala bedzie dobrze:)
ok zrobilam po swojemu ;p do naczynia zaroodpornego wlozylam filety soli, sok z cytryny wymieszalam z 1.5 lyzki oliwy na to chilli drobniutko posiekane i do piekarnika na 25 min. mm jaki byl zapach :) do tego kasza kus kus z kolendra i cos w stylu ryby po grecku: przygotowalam marchew starta na grubych oczkach, papryke i cebule podduszona plus przyprawy. :)
Edytowany przez Straciatella2014 19 czerwca 2014, 10:40