- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
15 czerwca 2014, 20:51
Hej :) Uwielbiam kluski na parze, ale zawsze jadłam takie kupne z mąki pszennej. Znalazłam jednak taki przepis na pełnoziarniste pampuchy http://zszywka.pl/p/pelnoziarniste-pampuchy-na-parzeskl-5652672.html. Myślicie, że mogłabym zrobić z większej porcji i część zamrozić? Jeśli tak to muszę je najpierw przygotować na parze, zamrozić a potem znowu parować, czy zamrozić uformowane ciasto, a przygotować na parze dopiero po rozmrożeniu?
15 czerwca 2014, 20:58
Chyba najpierw zrobić a później zamrozić by odmrozić już gotowe do odgrzania.
15 czerwca 2014, 21:25
czemu w ogóle jadasz kupne,jaki to problem zrobić nawet i domowe, z pszennej :)
co do pytania - przyznam szczerze że nie wiem, ale ja bym najpierw zrobiła a potem zamroziła, tak jak z pierogami czy uszkami.
15 czerwca 2014, 21:27
ja tez zawsze kupowałam. Domowe mi nie wychodziły :P ale moze zrobię kolejne podejście?
15 czerwca 2014, 22:04
czemu w ogóle jadasz kupne,jaki to problem zrobić nawet i domowe, z pszennej :)co do pytania - przyznam szczerze że nie wiem, ale ja bym najpierw zrobiła a potem zamroziła, tak jak z pierogami czy uszkami.
Właśnie o to chodzi, że od dłuższego czasu już ich nie jadam :) Jadłam kiedyś, głównie dlatego że po prostu takie kupowała mama. Teraz jednak wolę wszystkie takie potrawy przygotowywać sama, dlatego poszukałam przepisu :)