- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
7 czerwca 2014, 19:24
Dziewczyny mam widerko twarogu sernikowego "leciutko" po terminie. Chciałam go jakoś wykorzystac, i wpadłam na pomysl że zrobie na niedziele sernik na zimno, niestety otworzyłam wiadereczko i okazało się że ser jest juz gorzkawy. Da się z nim coś zrobić czy jest już do wyrzucenia? Z jednej strony szkoda mi sera i chcialabym go jeszcze jakoś wykorzystać, no ale z drugiej boje się że jak dodam innych skladników a w smaku i tak będzie do dupy to i tak bede musiala wyrzucić, tylko że zmarnuje sie jeszcze więcej produktów.
7 czerwca 2014, 19:29
gorzki smak jest spowodowany już silnym rozwojem bakterii - sam z siebie się w serze nie bierze.
7 czerwca 2014, 19:32
ej no bez przesady, zepsuty nabiał chcesz jeść?