- Dołączył: 2013-07-03
- Miasto: Zamość
- Liczba postów: 133
6 października 2013, 14:22
wiecie może czym mogłabym zastąpić sok jabłkowy w przepisie na ciasto? :) prosze o pomoc;)
- Dołączył: 2013-06-15
- Miasto: Wrocław
- Liczba postów: 1111
6 października 2013, 14:25
a co z tym sokiem masz zrobic ? nasączyć biszkopt, dodać do jakiejś masy ?
- Dołączył: 2013-07-03
- Miasto: Zamość
- Liczba postów: 133
6 października 2013, 14:27
do masy dodać :d ale chyba po prostu szklankę soku zastąpie połową wody
- Dołączył: 2009-05-05
- Miasto: Zabrze
- Liczba postów: 4213
6 października 2013, 14:34
Ale ogolnie sok chcesz wyeliminować? Moze dodaj sok z pomarańczy i cytryny ale takie świeżo wyciśnięte?
- Dołączył: 2013-07-13
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 1207
6 października 2013, 15:11
Jak do masy, to dla smaku. Jeśli chodzi o to, że sprawa pilna i nie ma jak kupić, to bym mleko dała.