- Dołączył: 2006-04-25
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 3686
30 września 2013, 20:55
chce sobie jutro zrobic na obiad kurczaka. ziemniaki i kalafior juz mam. wroce z pracy napewno bardzo glodna wiec chcialabym zrobic go jak najszybciej. i powiedzcie mi...szybciej zrobi mi sie na patelni czy w piekarniku? mam ochote na piers faszerowana mozzarella...ale w ostatecznosci moge tez zjesc normalnego w kawalkach.
30 września 2013, 21:00
Ja zawsze robię na patelni i jest ekspresowo..
Możesz pokroić w kawałki i wtedy jak się podsmażą to podlać lekko wodą a jeśli chcesz z mozzarellą to możesz pokroić pierś na cienkie kotleciki, podsmaż z dwóch stron i na górę mozzarella w plasterkach i pod przykrywkę żeby się roztopiło.. I tak i tak nie zajmie Ci więcej niż 10 minut.. ;)
- Dołączył: 2006-04-25
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 3686
30 września 2013, 21:17
super, dzieki za rady! tak zrobie :)
3 października 2013, 07:17
jak sie spiesze gotuje z lisciem laurowym i zielem angielskim