21 września 2013, 15:59
Żeby nie smażyć na oleju - czy z piekarnika będą smaczne czy raczej kompletnie się wysuszą? A może na patelni bez oleju, sama nie wiem?
21 września 2013, 16:06
z piekarnika będą najlepsze, parę razy robiłam na teflonie bez tłuszczu to miały bardzo dziwny ' teflonowy ' smak i zaczęłam dodawać kilka kropel oleju
- Dołączył: 2012-01-17
- Miasto: Toruń
- Liczba postów: 2924
21 września 2013, 16:06
ja bym zrobiła w piekarniku :)
21 września 2013, 16:13
Dobrze nagrzany piekarnik :)
21 września 2013, 16:20
siczma napisał(a):
Wcale :d
typowa vitalistka, zawsze taka odpowie :D
21 września 2013, 16:44
siczma napisał(a):
Wcale :d
![]()
Wyrzucić. Iść do sklepu, kupić dorsza, upiec.
A najlepsze jest, że większość ludzi nie je sama tego g*wna tylko daje dzieciom:D
Edytowany przez Nairobi 21 września 2013, 16:45
21 września 2013, 16:46
Nairobi napisał(a):
siczma napisał(a):
Wcale :d
Wyrzucić. Iść do sklepu, kupić dorsza, upiec. A najlepsze jest, że większość ludzi nie je sama tego g*wna tylko daje dzieciom:D
no bez przesady, ma jedzenie wyrzucac... Jezeli juz sa to niech je ten raz zje.
W piekarniku polecam
- Dołączył: 2012-05-13
- Miasto: Guildford
- Liczba postów: 10534
21 września 2013, 23:25
kovudus napisał(a):
siczma napisał(a):
Wcale :d
typowa vitalistka, zawsze taka odpowie :D
Niestety taka prawda. Przetworzone to, pełne tłuszczu i nie wiadomo czego jeszcze.... Więc prosze tu bez takich :p oczywiście nie namawiam cię do wyrzucania nagle całej paczki, ale nie karm tym rybopodobnym syfem dzieci:) a przynajmniej już nie więcej, bo co masz zrobic skoro już kupiłaś:)
Edytowany przez siczma 21 września 2013, 23:30