Temat: Jak przyrządzić paluszki rybne?

Żeby nie smażyć na oleju - czy z piekarnika będą smaczne czy raczej kompletnie się wysuszą? A może na patelni bez oleju, sama nie wiem?
z piekarnika będą najlepsze, parę razy robiłam na teflonie bez tłuszczu to miały bardzo dziwny ' teflonowy ' smak i zaczęłam dodawać kilka kropel oleju
ja bym zrobiła w piekarniku :)
Dobrze nagrzany piekarnik :)
Wcale :d

siczma napisał(a):

Wcale :d


typowa vitalistka, zawsze taka odpowie :D

siczma napisał(a):

Wcale :d


Wyrzucić. Iść do sklepu, kupić dorsza, upiec.
A najlepsze jest, że większość ludzi nie je sama tego g*wna tylko daje dzieciom:D

Nairobi napisał(a):

siczma napisał(a):

Wcale :d
Wyrzucić. Iść do sklepu, kupić dorsza, upiec. A najlepsze jest, że większość ludzi nie je sama tego g*wna tylko daje dzieciom:D

no bez przesady, ma jedzenie wyrzucac... Jezeli juz sa to niech je ten raz zje. 
W piekarniku polecam
Piekarnik 

kovudus napisał(a):

siczma napisał(a):

Wcale :d
typowa vitalistka, zawsze taka odpowie :D
Niestety taka prawda. Przetworzone to, pełne tłuszczu i nie wiadomo czego jeszcze.... Więc prosze tu bez takich :p oczywiście nie namawiam cię do wyrzucania nagle całej paczki, ale nie karm tym rybopodobnym syfem dzieci:) a przynajmniej już nie więcej, bo co masz zrobic skoro już kupiłaś:)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.