- Dołączył: 2013-08-18
- Miasto: Zielone Wzgórze
- Liczba postów: 4943
19 września 2013, 14:58
Macie jakieś wypróbowane przepisy? Pani, która mi sprzedała pęczek jarmużu zaproponowała posiekanie liści z czosnkiem i oliwa z oliwek, odstawienie na 24 godziny do lodówki i jedzenie na surowo? Przyznam, że trochę się boję, bo to w końcu odmiana kapusty.
- Dołączył: 2013-08-07
- Miasto: Będzin
- Liczba postów: 3829
19 września 2013, 15:17
no to czego się boisz? nigdy kapusty na surowo nie jadłaś?? nie wiem jak to przyrządzić ale może właśnie tak jak pani ci poleciła, albo dodać jeszcze coś i zrobić z tego sałatkę. Przepisów w necie pewnie sporo więc coś na bank znajdziesz :)
- Dołączył: 2007-11-08
- Miasto: B
- Liczba postów: 11273
19 września 2013, 15:28
ja duszę i jem jak szpinak.
19 września 2013, 15:52
Ja ostatnio robiłam sok: jarmuż, ogórek, jabłko, limonka, imbir
- Dołączył: 2013-08-18
- Miasto: Zielone Wzgórze
- Liczba postów: 4943
19 września 2013, 20:09
Zuuuza a możesz podać przepis na ten sok?
Ja uwielbiam ogórki i myślę, że to może być smakowite:)
Z góry dziękuję.