- Dołączył: 2010-08-01
- Miasto: Białystok
- Liczba postów: 1085
25 sierpnia 2013, 10:58
Znacie jakiś sposób na oporządzenie mięsa mielonego, żeby nie śmierdziało świnią/kurą? Chodzi mi o postać kotleta/pulpeta, nieważne czy smażóny, pieczony, gotowany czy jakiś tam.
- Dołączył: 2013-08-07
- Miasto: Będzin
- Liczba postów: 3829
25 sierpnia 2013, 11:13
dorzuć pół główki czosnku, gwarantuję, że będzie czuć tylko czosnek :P
- Dołączył: 2013-07-15
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 3906
25 sierpnia 2013, 11:30
pieprz ziołowy, zwykły ,sol, przyprawa do mięs , cebula i zabek czosnku:))
- Dołączył: 2013-02-10
- Miasto: Gdańsk
- Liczba postów: 1474
25 sierpnia 2013, 11:32
a nawet do przypraw jak z rybą... troszkę soku z cytryny.
SAMA tak robię ;)
- Dołączył: 2010-08-01
- Miasto: Białystok
- Liczba postów: 1085
25 sierpnia 2013, 11:41
czosnek to dobry pomysł, dzięki:)