- Dołączył: 2012-10-02
- Miasto: Bujaków
- Liczba postów: 14
14 sierpnia 2013, 11:56
Jak zrobić czerwony barszcz czysty.Proszę o pomoc bo nie wiem od czego się zabrać
- Dołączył: 2013-06-11
- Miasto: Nibylandia
- Liczba postów: 769
14 sierpnia 2013, 11:59
hi hi właśnie go robię:p i to samo pytanie sobie zadaję. Zdałam się na wyobraźnie. Tyle że ja mam do dyspozycji swoje buraczki z ogródka i rosół z kury:D i pachnie w całym domu:p jesli smakuje jak pachnie cały gar zejdzie w sekunde:p
- Dołączył: 2013-08-07
- Miasto: Będzin
- Liczba postów: 3829
14 sierpnia 2013, 12:56
no wywar i buraki to podstawa, do tego odrobina cukru, soku z cytryny bądź octu, czosnek i majeranek i powinno być ok;) Zawsze jakos doprawiam "na oko" albo bardziej " na język" ;)) dacie rade
Edytowany przez need_for_motivation 14 sierpnia 2013, 12:56
- Dołączył: 2012-10-02
- Miasto: Bujaków
- Liczba postów: 14
14 sierpnia 2013, 13:20
buraki mam gotować osobno czy z wywarem nie mam pojęcia :)
- Dołączył: 2012-08-06
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 2843
14 sierpnia 2013, 14:29
najpierw buraki się kisi ; p
- Dołączył: 2012-11-19
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 1404
14 sierpnia 2013, 14:35
osobno gotuje się wywar z buraków: buraki razem z czosnkiem, cebulą, majerankiem, octem, kminkiem, cukrem, zielem angielskim i liściem laurowym i potem zlewa się wywar do rosołu