- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
23 lipca 2013, 23:28
23 lipca 2013, 23:30
Składniki na przepis podstawowy:
* jeśli używamy niesolonych orzeszków, wtedy trzeba dodać soli, do smaku
** orzeszki podpiekamy na suchej patelni lub na blaszce w piekarniku rozgrzanym do 170ºC, mieszając od czasu do czasu
Orzeszki umieścić w malakserze (food - procesorze) i miksować przez około 12 - 15 minut. Będą one zmieniały stopniowo swoją konsystencję, aż powstanie gładka, oleista, smarowna masa.
23 lipca 2013, 23:35
http://www.youtube.com/watch?v=6eSm_ZrCkwA
tu masz filmik naszej vitalijki jak robi maslo orzechowe :]
23 lipca 2013, 23:45
Edytowany przez spalina 23 lipca 2013, 23:49
24 lipca 2013, 00:12