- Dołączył: 2008-07-20
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 3281
21 lipca 2013, 12:00
Co myślicie, by do tego sosu:
Dodać brokuły i zieloną fasolkę szparagową? Mam dużo ryby i rozmrożone brokuły, chciałabym je jakoś wykorzystać, a że zapraszam na obiad rodziców, to nie chcę też zrobić niejadalnego nie-wiadomo-czego.
- Dołączył: 2011-07-15
- Miasto: Gdynia
- Liczba postów: 2047
21 lipca 2013, 12:59
zrób będzie pysznie
![]()
co prawda niektórzy nie lubiąc sosów z paczek "bo czuć chemią" niestety ale większość nie zwraca na to uwagi, także rób śmiało!
- Dołączył: 2008-02-15
- Miasto: Olsztyn
- Liczba postów: 10726
21 lipca 2013, 13:01
osobiescie uwazam, ze te pomsly na obiad sa niejadalne, zrobilam kiedys rybe w sosie serowo szpinakowym (czy jakos tak) i byla ochydna, potem jeszcze cos i tez bylo ochydne, wiec tej paczkowanej chemii mowie nie. zreszta jak masz gosci to nie lepiej zrobic cos sprawdzonego?
a ze składnikow podanych przez Ciebie, moglavys zrobic smaczna smazona rybke, do tego gotowane ziemniaki z brokulami i surowke i bedzie pycha.