Temat: Ryba w sosie

Co myślicie, by do tego sosu:

Dodać brokuły i zieloną fasolkę szparagową? Mam dużo ryby i rozmrożone brokuły, chciałabym je jakoś wykorzystać, a że zapraszam na obiad rodziców, to nie chcę też zrobić niejadalnego nie-wiadomo-czego.
zrób będzie pysznie  co prawda niektórzy nie lubiąc sosów z paczek "bo czuć chemią" niestety ale większość nie zwraca na to uwagi, także rób śmiało!
Pasek wagi
osobiescie uwazam, ze te pomsly na obiad sa niejadalne, zrobilam kiedys rybe w sosie serowo szpinakowym (czy jakos tak) i byla ochydna, potem jeszcze cos i tez bylo ochydne, wiec tej paczkowanej chemii mowie nie. zreszta jak masz gosci to nie lepiej zrobic cos sprawdzonego?
a ze składnikow podanych przez Ciebie, moglavys zrobic smaczna smazona rybke, do tego gotowane ziemniaki z brokulami i surowke i bedzie pycha.
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.