Temat: Ocena podwieczorku


250 g jogobelli jagodowej wymieszanej z opakowaniem Graloi KLIK + 2 kromki chleba orkiszowego z masłem.


jogobelle zamieniłabym na zwykły jogurt naturalny ew. z łyżką soku reszta super
Pasek wagi

Electra19 napisał(a):

jogobelle zamieniłabym na zwykły jogurt naturalny ew. z łyżką soku reszta super


No właśnie na zwykły naturalny już nie mogę patrzeć ; /
Opakowanie granoli to ok 220 kcal, 250 g jogobelli jagodowej to ok 230 kcal, dwie kromki - 140 kcal, masło - ok 70 kcal w zależności ile go było.
Razem 660 kcal - za dużo jak na podwieczorek.
Że tak powiem nic ciekawego i sam cukier.
Pasek wagi

roogirl napisał(a):

Że tak powiem nic ciekawego i sam cukier.

roogirl napisał(a):

Że tak powiem nic ciekawego i sam cukier.

Empiryczna napisał(a):

Electra19 napisał(a):

jogobelle zamieniłabym na zwykły jogurt naturalny ew. z łyżką soku reszta super
No właśnie na zwykły naturalny już nie mogę patrzeć ; /


Mogłaś dodać do jogurtu naturalnego borówki, wymieszać z płatkami, otrębami i orzechami i miałabyś podobne jedzenie, a dużo zdrowsze i bez cukru
Pasek wagi

roogirl napisał(a):

Że tak powiem nic ciekawego i sam cukier.
  Laski !  ogarnijcie się !! ona ma przytyć !!!

gdzie Wy macie cukier w chlebie i maśle ??? słodyczy to żadna z Was nie je.. nie? ona tylko w smakowym jogurcie i płatkach.

Ludzie tu już wariują powoli od tych diet, od razu przeliczanie ile co ma BWT itp... masakra... a gdzie życie ?

bedezdrowa napisał(a):

roogirl napisał(a):

Że tak powiem nic ciekawego i sam cukier.
  Laski !  ogarnijcie się !! ona ma przytyć !!! gdzie Wy macie cukier w chlebie i maśle ??? słodyczy to żadna z Was nie je.. nie? ona tylko w smakowym jogurcie i płatkach. Ludzie tu już wariują powoli od tych diet, od razu przeliczanie ile co ma BWT itp... masakra... a gdzie życie ?


No właśnie miałam ochotę na coś słodkiego i padło na to, żeby nie opychać batona :D
Dobrze, że nie wrzuciłam tam banana i winogron

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.