Temat: rogaliki z nutellą

jakie będą najlepiej smakowały

drożdżowe (na drożdzach),

kruche(na proszku do pieczenia bardziej suche) czy

 kruchodrożdżowe (na drożdżach ze smietaną)?


takie z dźemem robię raz kruche raz drożdzowe ale z nutellą to nie wiem jakie ciasto zrobic

jak myslicie?
Pasek wagi
raczej nie kruche, robiłam coś podobnego i szału nie było, może drożdżowe, tak mi się wydaje, że te będą najlepsze
drożdżowe najlepsze!
Mi by się francuskie widziały <3
Ale drożdżowe też spoko;D 
Drożdżowe the best :)

dominikulka napisał(a):

Mi by się francuskie widziały <3Ale drożdżowe też spoko;D 


nie mam ciasta francuskiego a nie mogę wyjść z domu bo mam kostkę skręconą i małe dziecko i jestem sama od paru dni i nie ukrywam że nie jest mi łatwo ale rogaliki poprawia mi humor :) 
Pasek wagi
We Włoszech jada się rogaliki z ciasta francuskiego z nutellą . Najlepsze :)

naadiax napisał(a):

drożdżowe najlepsze!
Drożdżowe, o mnom mnom :)
ja wcinam drożdżowe z rabarbarem omomom <3 wiec jestem za drożdżowym :) i mniej kaloryczne :)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.