Temat: macie jakis sprawdzony przepis na karpatke?

jak w temacie :)
 i czy samo ciasto parzone jest wg was bardzo kaloryczne?
Przecież to ciasto to margaryna z mąką i jajkami o.O
to jak ma być nie "bardzo kaloryczne"?
Wszystko, ale z umiarem nie tuczy!
Wczoraj zjadłam 2 kawałki ciastka i nie umieram z niepokoju, że przytyję.
Co do przepisu - > KLIK  albo KLIK 
jest bardzo kaloryczne. Ale pyszne. Wstyd się przyznać robię z paczki 
To wszystko wydaje mi się troche niestosowne.
To forum dla ludzi,którzy chcą stracić zbędne kilogramy,a w ten sposób nakręcamy ich do myślenia o słodyczach itd.
Jeśli chcesz przepis na karpatke to poszukaj go w necie,ale nie tutaj.
Niedługo padną zapytania o przepis na smaczny smalec
Pasek wagi

kasiulina1985 napisał(a):

To wszystko wydaje mi się troche niestosowne.To forum dla ludzi,którzy chcą stracić zbędne kilogramy,a w ten sposób nakręcamy ich do myślenia o słodyczach itd.Jeśli chcesz przepis na karpatke to poszukaj go w necie,ale nie tutaj.Niedługo padną zapytania o przepis na smaczny smalec


Padłam :D
Takie są fakty bejb
Pasek wagi
zgadzam się :)

kasiulina1985 napisał(a):

To wszystko wydaje mi się troche niestosowne.To forum dla ludzi,którzy chcą stracić zbędne kilogramy,a w ten sposób nakręcamy ich do myślenia o słodyczach itd.Jeśli chcesz przepis na karpatke to poszukaj go w necie,ale nie tutaj.Niedługo padną zapytania o przepis na smaczny smalec


to, ze ktos sie odchudza to nie znaczy, ze nie moze zjesc kawalka karpatki, bez przesadyzmu !

pytalam o przepis poniewaz nie do konca wiedzialam czy np dodac cale jajka, poniewaz w przepisach ktore wyszukalam przez google nie pisalo czy cale czy tylko zoltka ... jak ktos piecze po raz pierwszy to chyba ma prawo do takich pytan ...

a propos SMALCU !!! to zapewne w niektorych regionach Polski inaczej sie go przyrządza wiec jesli trzeba bedzie i bede miala ochote na pajde chleba ze smalcem to zadam takie pytanie i mozesz sie irytować do woli

pozdrawiam

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.