31 grudnia 2012, 14:14
chcialabym dzis zrobic pizze z kielbasa ,cebula itd czy podsmazacie te skladniki czy surowe kladziecie na ciasto przed wlozeniem do piekarnika?
31 grudnia 2012, 14:24
posmażam zawsze pieczarki, a reszte; cebule, pomidory, szynke itp kładę surowe
- Dołączył: 2011-07-12
- Miasto: Miasteczko
- Liczba postów: 5751
31 grudnia 2012, 14:51
moja mama podsmazala :) lekko, bylo pycha, ale ja wole surowe - zdrowiej
- Dołączył: 2012-10-29
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 62
31 grudnia 2012, 16:47
To już kwestia upodobań, ja podsmażam wszystko, cebula i pieczarki o wiele lepie smakują podsmażone delikatnie na maśle.
- Dołączył: 2012-12-29
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 2
1 stycznia 2013, 20:46
podsmażone zdecydowanie lepsze:)
1 stycznia 2013, 23:38
tylko pieczarki podsmazam reszta surowa