- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
22 listopada 2012, 10:21
22 listopada 2012, 10:24
22 listopada 2012, 10:26
Jak dodasz mąki to się ugotuje budyń. :-) Tylko kokosowe jest bardziej tłuste i cięższe niż zykłe. Nie wiem czy nie lepiej zrobić pół na pół.
22 listopada 2012, 11:26
Robilam budyn (kokosowy) z mleka kokosowego, wyszedl dobry, swietny pomysl, zeby uzyc je do rafaello.
Powinno byc w kazdym wiekszym sklepie, jest w puszce. Czasem jest tez w wersji light - czyli standardowe rozcienczone z woda ;)