23 października 2012, 17:04
Kochane moja córka w sobote ma urodzinki a ja chcąc rozłożyć sobie przygotowania w czasie mam pytanie Czy można takie ciacho zamrozić w całości? Nie będzie mu nic?? Dziś upiekłam i martwie się że się rozjedzie przez owoce jak je będę rozmrażać
No i pytanie do kobitek które gotowały bogracz. Jak dziś zacznę nie będzie za wcześnie?? Słyszałam że kilka dni wcześniej się powinno ugotować to cudo żeby przeszło smakiem
Edytowany przez sasanka77 23 października 2012, 17:09
23 października 2012, 17:15
dzień wcześniej piec będę tort 6 poziomów nie wyrobiła bym się... no nic mrożę najwyżej wyrzucę...
- Dołączył: 2011-03-14
- Miasto: Londyn
- Liczba postów: 8533
23 października 2012, 17:22
nie jestem pewna ,ale chyba sie rozjedzie jak bedzie sie rozmrazac , bo bedzie raczej duzo wody .Lepiej niech rodzinka zje jak masz wyrzucic, albo zamroz polowe jakby co mniej sie zmarnuje.Mysle ,ze jakbyc upiekla 2 dni wczesniej to by moglo stac nawet :)
23 października 2012, 18:11
Powinna być w całości... ;)