- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
22 października 2012, 19:52
Dziewczyny ostatnio mam faze na...no właśnie na przyprawy Poleciałam do sklepu i zaopatrzyłam się w bazylię, oregano i tymianek, w domu napewno znajdzie się słodka papryka, suszony koperek, ziele angielskie i liść laurowy, nie wspominając już o gotowych mieszankach przypraw do mięs/karkówki/mielonych. Ale do rzeczy:) po powrocie do domu zaczełam się zastanawiać do czego tak właściwie moge dodać te zakupione dzisiaj przyrawy, bazylia i oregano pasuje mi głównie do sosu pomidorowego i na tym moja inwencja twórcza się kończy:)
Przykładowo jutro planuje do obiadu zrobić sos koperkowy (więc suszony koperek się przyda), ale co jeszcze moge dodać do tego sosu z tych przypraw które posiadam? Bazylia/oregano/ tymianek a może liść laurowy? Może niektórym z Was moj problem wydaje się śmieszny alee dla osoby raczkującej w kuchni jest to nie lada wyzwanie
Edytowany przez 0moniczkaa0 22 października 2012, 19:53
22 października 2012, 19:54