- Dołączył: 2011-07-29
- Miasto: Gdzieś Tam
- Liczba postów: 481
16 października 2012, 18:45
Mam dżemy domowej roboty - pyszne. Jem je razem z twarożkiem lub na kanapkę, ale trochę mi się już ten sposób przejadł. Jak wy wykorzystujecie dżemy?
16 października 2012, 18:56
naleśniory
![]()
czasem do owsianki dodaje , ewentualnie wyjadam łyżką ze słoika
- Dołączył: 2011-12-02
- Miasto: Xxx
- Liczba postów: 1753
16 października 2012, 19:03
Do nalesnikow, dodaje lyzeczke do budyniu (tzn. klade na ugotowany), do ciast, jesli pieczesz.
- Dołączył: 2012-02-21
- Miasto:
- Liczba postów: 272
16 października 2012, 19:21
do serka wiejskiego
twarogu
na wafel ryzowy
do mleka gorącego
do herbaty zamiast cukru
na omlet
do kaszki manny
do owsianki
- Dołączył: 2012-10-12
- Miasto: Wioska
- Liczba postów: 19355
16 października 2012, 19:40
Naleśniki
- Dołączył: 2006-03-17
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 7539
16 października 2012, 19:46
nalesniki :) mniami :)
- Dołączył: 2011-07-12
- Miasto: Miasteczko
- Liczba postów: 5751
16 października 2012, 19:51
dodaje do jogurtu i serka wiejskiego :D
16 października 2012, 19:58
wyłącznie do wafli ryżowych.
Ale moja mama dawniej robiła wz z dżemem i kremem (co dietetyczne nie jest, ale pyszne na pewno)
- Dołączył: 2011-09-13
- Miasto: Pobierowo
- Liczba postów: 421
16 października 2012, 20:22
-Naleśniki
-Chlebek wasa
-Wafle ryżowe
-Wafle (takie zwykłe suche jakby w krateczkę )
-Z serkiem wiejskim
Ogólnie dżem nadaje się do jedzenia na wiele sposobów, uwielbiam!:)