- Dołączył: 2012-10-12
- Miasto: Wioska
- Liczba postów: 19355
15 października 2012, 12:59
Czym go zakwasić, żeby nie był mdły?Cytryna odpada, bo mąż jest uczulony.
- Dołączył: 2011-10-12
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 3344
15 października 2012, 13:00
Ja uwielbiam dżem dyniowy z pomarańczami, całkiem dobrze wychodzi z jabłkami ale to nie to samo :)
Edytowany przez marta.g 15 października 2012, 13:01
- Dołączył: 2009-05-25
- Miasto: Serce Marcina
- Liczba postów: 6741
15 października 2012, 13:01
Może jabłka albo pomarańcze?
- Dołączył: 2011-06-20
- Miasto: Chojnice
- Liczba postów: 2842
15 października 2012, 13:04
pomarańcze i cytryny ale ja powiem, że mi nie smakuje...
- Dołączył: 2011-01-19
- Miasto: Krems
- Liczba postów: 942
15 października 2012, 13:04
Na poczatku gotowania dodac wina bialego, gotowac az wyparuje.
- Dołączył: 2012-10-12
- Miasto: Wioska
- Liczba postów: 19355
15 października 2012, 13:10
Na pomarańcze też mąż jest uczulony.Dodam jabłka i zobaczę.
- Dołączył: 2012-01-21
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 132
15 października 2012, 13:13
Dżem dyniowo-jabłkowy jest przepyszny;)
- Dołączył: 2012-03-02
- Miasto: Gdynia
- Liczba postów: 40
15 października 2012, 14:12
Ja też bym jabłko sugerowała