- Dołączył: 2011-03-29
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 1113
22 września 2012, 14:30
tak jak w temacie :/ Zawsze tak zabielam, a dziś dziad sie zważył.. Czy da sie odratowac tą zupe?? W sumie jadłam ją i smak ma normalny ;) Ale nieapetycznie wygladają te plywające biale farfocle :P Moze dodam łyżke smietany i tak przybieli zupe, ze nie bedzie nic widac?? :P heeelp
22 września 2012, 14:32
trzeba było dodać jogurt grecki a nie naturalny
niestety nie da się odratować
- Dołączył: 2011-03-29
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 1113
22 września 2012, 14:35
oj no to teraz musztarda po obiedzie ;) ale zawsze dodawalam ten sam jogurt, zawsze procedura taka sama.. nie wiem co dzis nie zajarzylo z tą moją zupą :P
22 września 2012, 14:41
zbuntowała się :D
no możesz spróbować zabielić śmietaną :D gorzej być nie może:D
- Dołączył: 2012-06-18
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 822
22 września 2012, 14:56
zawsze trzeba wczesniej wymieszac jogurt z odrobina goracej zupy i potem wlewac, teraz to po ptokach...
- Dołączył: 2011-03-29
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 1113
22 września 2012, 14:58
zorza1982 napisał(a):
Wyzbieraj sitkiem:)
hahahaa no wlasnie nie moge bo tam jest mnóstwo warzyw i te farfocle sie poprzyczepialy do wszystkiego.. musialabym kazde warzywko osobno opłukac ;D
- Dołączył: 2011-03-29
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 1113
22 września 2012, 14:59
pistacjowata napisał(a):
zawsze trzeba wczesniej wymieszac jogurt z odrobina goracej zupy i potem wlewac, teraz to po ptokach...
Tak też zrobiłam - wymieszałam z odrobiną zupy, potem powolutku wlewałam i mieszałam energicznie - zawsze wychodzila super. A dzis dostała szajby ;D
- Dołączył: 2011-03-29
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 1113
22 września 2012, 15:00
Mimisia92 napisał(a):
możesz spróbować zabielić śmietaną :D gorzej być nie może:D
Tak zrobię... masz racje, juz teraz gorzej jej nie zepsuje :P
edit: WSZEM I WOBEC OZNACZAM - śmietana pomogla!! ;) Tzn tak ladnie wszystko zabieliła, że juz sie mniej odznaczaja te farfocle :P aczkolwiek sie ich nie pozbylam ;D
Edytowany przez herbaciana1986 22 września 2012, 20:27