- Dołączył: 2012-06-18
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 822
20 września 2012, 20:51
Właśnie ugotowałam grzyby i zostało mi z nich aż 1,5 litra cudownego, pachnącego wywaru.
Chciałam Was prosić o rady co do jego wykorzystania. Na pewno mogę zalewać nim risotto. Macie jeszcze jakieś pomysły? Piszcie śmiało, odsyłajcie do blogów, chciałabym mieć duuużo możliwości :)
- Dołączył: 2011-12-19
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 5949
20 września 2012, 20:56
Mi zapachniało żurem. Zawsze dodaję do niego grzyby.
- Dołączył: 2009-10-20
- Miasto: -
- Liczba postów: 3619
20 września 2012, 21:05
Ja uwielbiam barszcz na wywarze z grzybów! Możesz na nim również robić sosy.
- Dołączył: 2012-02-21
- Miasto:
- Liczba postów: 272
20 września 2012, 21:11
mozesz zamrozic czesc i dodawac nam do bigosu czy barszczu ukrainskiego lub zurku, wzbogacac miesne dania..