- Dołączył: 2012-05-07
- Miasto: Słupsk
- Liczba postów: 90
12 września 2012, 21:50
Dziewczyny potrzebuję waszej pomocy! ;-) W weekend robię imprezę urodzinową na około 40 osób. Impreza zamknięta w klubie... Chcę przygotować jedzenie, które nie będzie wymagało większych ceregieli takich jak np. odgrzewanie. Na pewno będą tartinki (małe, wytrawne kanapki), sałata z fetą, mini tarty ze szpinakiem/kurkami i sosem serowym... No i dalej nie wiem... Lubię gotować i uważam, że jestem zdolną kucharką, ale totalnie nie wiem co można byłoby podać takiej ilości osób ;/
Może wy macie większe doświadczenie i pomysły :)) Czekam na podpowiedzi!
- Dołączył: 2012-05-12
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 353
12 września 2012, 22:40
ja zawsze robię "mini caprese" nadziewam na długi patyczek mini mozarelle,małego pomidorka i listek bazyli. pozniej można to ładnie ułożyć na talerzu:)