9 września 2012, 22:15
Co można ugotować i zostawić w lodówce na około 2-3 dni? :) Tanio i oszczędnie.
- Dołączył: 2012-09-07
- Miasto: Opole
- Liczba postów: 86
9 września 2012, 22:17
leczo - pomidory, papryki kolorowe, cukinia, cebula, możesz dać chudą szynkę zamiast kiełbasy. Tanio, zdrowo, szubko.
- Dołączył: 2011-03-27
- Miasto: Londyn
- Liczba postów: 1692
9 września 2012, 22:18
Leczo, wszelkie gulasze, można upiec mięso z kury i trzymać w hermetycznym pojemniku (sama tak często robię)
9 września 2012, 22:18
leczo już dzisiaj zrobiłam :)
- Dołączył: 2012-08-24
- Miasto: Zbylitowska Góra
- Liczba postów: 1694
9 września 2012, 22:19
1.czesci z kurczaka zamarynowac i upiec w piekarniku bez tłuszczu -jesc bez skóry i np kalafior
2.makaron razowy ze szpinakiem i parmeznem-pychota a nie lubiałam szpinaku...odgrzejesz parmezan natalerz
9 września 2012, 22:23
makaron ze szpinakiem, super :)
9 września 2012, 22:37
w zasadzie większość potraw nadaje się na 2-3 dni jeśli przechowujesz je już gotowe, zamknięte w szczelnym pojemniku w lodówce.
- Dołączył: 2010-05-10
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 274
9 września 2012, 22:48
gołąbki ! :D dłuzej mogą tez poleżeć zupy, zwłaszcza te kwaśne - ogorkowa. Na pewno na 3. dzien jest ok.
Edytowany przez aluuzja 9 września 2012, 22:50
- Dołączył: 2012-02-06
- Miasto: Chełm
- Liczba postów: 9990
10 września 2012, 00:26
Zupy, spaghetti.czy inne sosy.
Edytowany przez minutka3 10 września 2012, 00:27
10 września 2012, 09:11
dziewczyny skupily sie tylko na tym co powinno sie jesc na diecie ale o zupach sie zapomina
mozesz zrobic kluski sladkie/kopytka i surowe zamrozic
sosy miesne, leczo, zupy wszelakie
kotlety (schabowe, mielone, z cycka) na drugi dzien powinny byc ok