- Dołączył: 2010-06-23
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 1456
24 sierpnia 2012, 12:19
Witam!
z czym zrobić rybę (ryż,ziemianki itp),żeby miało mało kcl:)
i jak ją panierujecie?
pozdrawiam:)
- Dołączył: 2012-04-17
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 4982
24 sierpnia 2012, 12:24
ja piekę w rękawie/folii albo robię na parze. Do tego jakieś brokuły albo inne warzywa albo trochę ryżu brązowego.
24 sierpnia 2012, 12:26
Ja nie panieruję, bo gotuję albo piekę; a podaję z brokułami lub fasolką :)
- Dołączył: 2012-04-15
- Miasto: Toruń
- Liczba postów: 653
24 sierpnia 2012, 12:27
z mixem sałat+ feta/ mozarella+ suszone pomidory+ oliwa no i przede wszystkim bez panierki, nie smażona tylko gotowana/duszona/pieczona
24 sierpnia 2012, 12:29
Piekę w foli z ziołami, do tego sałatki, ryż
- Dołączył: 2006-05-18
- Miasto: Efate
- Liczba postów: 3389
24 sierpnia 2012, 12:32
Ja jem pieczone lub gotowane na parze, np. dorsz w porach gotowany na parze, albo łosoś pieczony w folii z warzywkami suszonymi i świeżym czosnkiem. Wtedy jest naprawde niskokaloryczny. Oczywiście lepiej jest dodać jakąś surówkę, ale jestem za leniwa, żeby ją robić zbyt często.
- Dołączył: 2007-03-03
- Miasto:
- Liczba postów: 358
24 sierpnia 2012, 12:33
Ja lubie z grila do tego warzywka takie jakie akurat mam w domu
- Dołączył: 2012-02-21
- Miasto:
- Liczba postów: 272
24 sierpnia 2012, 13:57
DWA DNI TEMU pstrąga (w całosci) natarłam solą i pieprzem, troche majeranku do srodka wsadzilam galązke koperku, plastry pora i po żabku czosnku pokrojonego w plastry. zawinęłam w folie i do piekarnika. potem dorzuciłam frytki;p(nie zbyt dietetyczne)
podałam sałatke ze swieżego szpinaku, pomidorow, oliwek,czerwonej cebuli i fety, polanej sosem vinegre (ale nie dodawalam oliwy)
- Dołączył: 2012-05-24
- Miasto: Wrocław
- Liczba postów: 32
24 sierpnia 2012, 14:16
Łosoś (albo inna ryba) z makaronem razowym i orzeszkami pinii. Przepis na
blogu kulinarnym . Prosto, smacznie, zawsze wychodzi, a orzechy wspaniale wpływają na mózg :P
Edytowany przez ilona534 24 sierpnia 2012, 14:16