- Dołączył: 2012-07-17
- Miasto: Zawichost
- Liczba postów: 548
23 sierpnia 2012, 14:23
Co można w nim robić oprócz chleba?
Owoce warzywa?
jajka?
Ma ktoś? jak się sprawdza?
;D
- Dołączył: 2010-08-13
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 1209
23 sierpnia 2012, 14:30
grzanki na pewno wyjdą :P warzywa- watpię.
- Dołączył: 2009-08-28
- Miasto: Mega Sadełkowo
- Liczba postów: 16298
23 sierpnia 2012, 14:30
W takim zamykanym?
Znajoma ponoć robiła parówki, ale ja nigdy nie próbowałam :)
- Dołączył: 2012-07-17
- Miasto: Zawichost
- Liczba postów: 548
23 sierpnia 2012, 14:32
nom zamykanym ;D
Podobnym do gofrownicy ;D
23 sierpnia 2012, 14:37
Ja tylko tosty w takim robię ale myślę że jakbyś jajka wbiła to by się zrobiły
- Dołączył: 2005-11-25
- Miasto: Gdańsk
- Liczba postów: 11587
23 sierpnia 2012, 14:37
sczerze mówiac to on jest przeznacozny chyba wyłacznie do chleba.. Jakos sobie nie wyobrażam opiekac tam co innego. Warzywa by sie rpzyaplily i przylgneły pewnie.
- Dołączył: 2011-11-27
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 326
23 sierpnia 2012, 15:37
Przy odpowiednim samozaparciu w opiekaczu można smażyć prawie jak na patelni. Tyle, że później dużo zachodu wymaga jego czyszczenie. W pracy kiedyś smażyliśmy jajka i opiekaliśmy kiełbasę. Aha. Nasz opiekacz był do kwadratowych, a nie trójkątnych grzanek
- Dołączył: 2012-06-01
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 6323
23 sierpnia 2012, 15:39
mięsko też wychodzi dobre... zapiekanki trzeba nie zamykać do końca... ja wkładam jakiś widelec pomiędzy dwie strony ;)
- Dołączył: 2012-06-28
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 480
23 sierpnia 2012, 16:13
tosty z jajkiem ;) w książce o olsenkach były
- Dołączył: 2011-03-01
- Miasto:
- Liczba postów: 504
24 sierpnia 2012, 14:54
roztrzepane jajko z przyprawami delikatni wlewam i zamykam :) mam omlet, a jak pomocze w tym chleb mam tosty w jajku