Temat: Cannelloni

Może to bardziej pytanie na jakieś forum kulinarne, ale skoro jest kategoria przepisy, to pytam :)

Chcę zrobić cannelloni z kurkami(zdjęcie ze strony KwestiaSmaku niżej), około 5 sztuk, ale nie mam takiego malutkiego naczynia żaroodpornego, tylko takie na mniej więcej 10-12 rurek. Gdybym ułożyła je po prostu do połowy naczynia i zapiekła to nic sie nie rozwali? Nie robiłam nigdy cannelloni...


nie rozwali się, a jest pyszne, mmm

Jaaaa też bym sobie takie coś zjadła... mmmm ;))

A co do pytania-nie:)

smacznie to wyglada.. :)
Pasek wagi
to dobrze,dzięki :) juz chciałam na silę upychać jakimś innym jedzeniem, ale skoro tak, to dam radę :)
szkoda że jestem na diecie i nie jem produktów z białej mąki.... mmmm ale bym wsunęła takie cudo:)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.