- Dołączył: 2012-06-18
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 822
14 sierpnia 2012, 11:04
Może to bardziej pytanie na jakieś forum kulinarne, ale skoro jest kategoria przepisy, to pytam :)
Chcę zrobić cannelloni z kurkami(zdjęcie ze strony KwestiaSmaku niżej), około 5 sztuk, ale nie mam takiego malutkiego naczynia żaroodpornego, tylko takie na mniej więcej 10-12 rurek. Gdybym ułożyła je po prostu do połowy naczynia i zapiekła to nic sie nie rozwali? Nie robiłam nigdy cannelloni...
Edytowany przez pistacjowata 14 sierpnia 2012, 11:05
14 sierpnia 2012, 11:21
nie rozwali się, a jest pyszne, mmm
14 sierpnia 2012, 11:31
Jaaaa też bym sobie takie coś zjadła... mmmm ;))
A co do pytania-nie:)
- Dołączył: 2012-06-18
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 822
14 sierpnia 2012, 12:03
to dobrze,dzięki :) juz chciałam na silę upychać jakimś innym jedzeniem, ale skoro tak, to dam radę :)
15 sierpnia 2012, 15:13
szkoda że jestem na diecie i nie jem produktów z białej mąki.... mmmm ale bym wsunęła takie cudo:)