- Dołączył: 2010-07-03
- Miasto: Biała Podlaska
- Liczba postów: 90
7 sierpnia 2012, 17:39
nie ma to nic wspolnego z odchudzaniem:)
jakie jedzenie mozna zrobic, pozniej zawekowac i potem tylko odgrzac?
fasolka po bretonsku, golabki, kapusta, leczo.. co jeszcze? nie mam wiecej pomyslow
- Dołączył: 2011-04-07
- Miasto:
- Liczba postów: 1928
7 sierpnia 2012, 17:46
Chyba sphagetti... widzialam kiedys taki sloik w sklepie :D
- Dołączył: 2009-01-24
- Miasto: Radom
- Liczba postów: 8559
7 sierpnia 2012, 17:53
ja spagetti wekuje,ze dwa dni w słoiku wytrzyma, a jak chce zjeść później to słoik do zamrażarki (najdłużej miesiąc tam trzymałam )
- Dołączył: 2007-12-06
- Miasto: Thehell
- Liczba postów: 4622
7 sierpnia 2012, 18:10
Makarony to na pewno. Moim zdaniem też jakieś sałatki z warzywami strączkowymi
- Dołączył: 2012-08-01
- Miasto: Punanga
- Liczba postów: 53
8 sierpnia 2012, 22:59
sos pomidorowy (do makaronu)
- Dołączył: 2012-06-01
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 5355
11 sierpnia 2012, 08:56
sosy pomidorowe do makaronu/ryżu/kaszy - z soczewicą i innymi warzywami.
w sklepie są pulpety więc na pewno można
- Dołączył: 2007-06-19
- Miasto: Chicago
- Liczba postów: 8484
12 sierpnia 2012, 03:12
Mięsa w sosach które można jeść np z chlebem, bigos, makarony z sosami.