Temat: sycace jedzonko:)

nie ma to nic wspolnego z odchudzaniem:)

jakie jedzenie mozna zrobic, pozniej zawekowac i potem tylko odgrzac?

fasolka po bretonsku, golabki, kapusta, leczo.. co jeszcze? nie mam wiecej pomyslow

Chyba sphagetti... widzialam kiedys taki sloik w sklepie :D

ja spagetti wekuje,ze dwa dni w słoiku wytrzyma, a jak chce zjeść później to słoik do zamrażarki (najdłużej miesiąc tam trzymałam )

mięso, np konserwy.
Makarony to na pewno. Moim zdaniem też jakieś sałatki z warzywami strączkowymi 
sos pomidorowy (do makaronu)




bigos
sosy pomidorowe do makaronu/ryżu/kaszy - z soczewicą i innymi warzywami.
w sklepie są pulpety więc na pewno można

Mięsa w sosach które można jeść np z chlebem, bigos, makarony z sosami.
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.